Fárasztó az ilyen út? Érdemes egyátalán pénzt áldozni rá? Tapasztalatok?
Előző vagyok
Szóval ha szeretsz utazni akkor mindenképpen megéri olcsón, ha inkább kényelemre vágysz akkor nem ez lesz az álomutazásod.
Nos, én egyszer utaztam ilyen buszos szervezésben Szalonikiből Athénba és vissza... 8-P
A hátam közepébe sem kívánom többé!!! ISZONYÚ VOLT!
- a buszon mindig valaki lehúzza az egyik ablakot, egy másik meg felhúzza...
- vagy a mögöttem ülő húzta a függönyt az én ablakomon is, vagy az előttem ülő, kicsit sem érdekelte őket, hogy én meg szeretnék kinézni...
- amikor ritkán megáll a busz, akkor mindenki megrohanja az autóspihenő mellékhelyiségét és büféjét...
- már sötétedéskor a "törzsközönség" megveti az ágyát a buszon, vagyis a közlekedő folyósokra heveredve alszanak...
- próbáltál már buszon ülve aludni?... Se a lábad nem fér el, a fejed és derekad letörik... Másnapra olyan vagy, mint a mosott sz@r...
- ja, és akkor még nem meséltem az utazóközönségről, akik egész visszaúton azt mesélik fennhangon, mennyi aranyat vettek és az mennyire megérte és milyen jól vásároltak... (Múzeum, látnivaló őket nem érdekelte)...
Szóval, engem fizikailag és szellemileg is teljesen leamortizált a 3 napos buszos túra, akkor eldöntöttem egy életre, hogy én SOHA TÖBBÉ buszos túrára nem megyek!!!
Vonattal tényleg sokkal emberibb :
- akkor állsz fel és mozogsz utazás közben, amikor csak kedved tartja...
- akkor mész a mosdóba, büfébe, amikor csak akarsz...
- aludni is jobban lehet...
Én így voltma Velencébe pár éve,1 napos kirándulás volt.
Eszméletlen fárasztó,ráadásul nagyon hideg volt és még csak melegedni sem tudtunk sehol hisz kiraktak egész napra,esti visszaindulás volt.
De nem mondom hogy nem érte meg.Nem drága és szép!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!