Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mik a tapasztalatok a Vista...

Mik a tapasztalatok a Vista utazási irodával?

Figyelt kérdés
Azt néztem ki, mert elég széleskörű a választékuk és vannak nagyon olcsó utak is.
2009. júl. 18. 06:49
 1/4 anonim válasza:

Szia:)

Én csak egyszer utaztam velük belföldre, de minden nagyon rendben volt. Végig nagyon kedvesek voltak és semmi probléma nem volt az egész út során. Így csak ajánlani tudom.

2009. júl. 18. 13:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Véletlenül nem ismeritek a hurra-nyaralunk utazási irodát? Az se rossz.
2009. júl. 18. 14:17
 3/4 anonim válasza:

Szia!

Személyes tapasztalatom még nem volt ezzel az utazási irodával, de nagyon sok jót hallottam felőlük:)és nem utolsó sorban nagyon olcsó utakat lehet kifogni.

2009. júl. 18. 20:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon rendesek és segítőkészek...E mellett 15 ezerrel olcsóbban találtam repülőjegyet ugyanarra az útra, mint a paravion-on.
2009. szept. 19. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!