A munkáltatóm kérheti jogilag hogy igazoljam le a szabadságomat?
Tehát akkor arra hivatkozva se kérheti hogy ő szervezkedett és egy másik ember szabiját tették át?
Persze erre én nem kértem.
A szabadság a tied, azt csinálsz a szabadnapodon amit akarsz.
Ha te kérsz szabadságot akkor évente X nappal te, Y nappal pedig a munkaadód rendelkezik.
Ha ezek alapján kiadták a szabidat akkor semmi közük hozzá mit csinálsz.
Amúgy meg írj egy A4-es papírt, hogy alulírott Gipsz Jakab igazolom, hogy ........ a gyerekemre vigyázott. Oszt' irasd alá bárkivel, akár a szomszéddal.
Igen csop.vezető
Én elfogadtam amit ő elsőre írt, hogy már mások mennek és abban is maradtuk hogy ok akkor várjuk és megpróbálom megoldani...stb.
A dühítő az hogy ez egy jogszerűtlen kérés volt és amikor megírtam hogy nem tudok igazolást adni és vegye tárgytalannak a szabi kérésemet simán bele ment, tudva a helyzetet... és mást meg szó nélkül elengedett arra a napra szabira.
nem lett volna gond ha azt mondja nem tudok már kiadni arra a napra több szabit, mert... és kész ennyi... de ez undorító véleményem szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!