Felvettek egy munkahelyre, es ma kellett volna kezdeni meg szerzodest irni, de nem tudtam bemenni, mert belazasodtam. Akkor en most luzer vagyok?
Figyelt kérdés
Fiu vagyok, ugyhogy engem lever nagyon erosen egy láz. 38,5 volt reggel... este sztem tobb, csak akkor nem volt mivel megmernem.
Betelefonaltam a vezerigazgatonak, azt mondta oke, pihenjem ki.
Es most itt rohognek rajtam, h mennyire gyenge vagyok. Meg beteges.
Az mondjuk tenyleg igaz, h az eronletem egy doglott macskajeval egyenlo meg vezna is vagyok. Meg az idegrendszerem is rozoga, hajlamos vagyol depressziora. De gondolom ezek kovetkeznek a fizikai allapotombol...gyenge testtel ne is varjunk sikeres eletet
2014. máj. 6. 16:03
11/11 anonim válasza:
Te sem fogsz nagy karriert befutni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!