Rá merjem bízni apámra a ballagási pénzemet? Hosszú lesz!
Nem fogok belemenni a gyerekes vitákba, ami tipikusan ezen az oldalon szokott folyni. 1.: Köszönöm szépen, de nincs szükségem pszichológusra, semmi gondom sincsen a szüleimmel, és amint írtam, jó irányba mennek a dolgaim, nem fogok pénzt pazarolni pszichológusra és amugy sincsen nekik semmi mondanivalóm sem. 2.: Mégis miket írtam?? Pusztán a tényeket írtam le, nem roh.dékoztam le őket, nem sz.rháziztam le őket, semmi rosszat sem írtam róluk, nem értem a reakciódat. Az meg hogy a szüleim mégis mi a francot jelent? Az emberek 90%-ának van gyermeke, semmi különlegeset sem tettek.
Khmmm... elhiszem hogy a szövegből sokan magukra ismernek, de nem rajtam kell levezetni a düht, normális válaszokat várok igennel vagy nemmel mint ahogyan az első válaszoló tette.
"Khmmm... elhiszem hogy a szövegből sokan magukra ismernek, de nem rajtam kell levezetni a düht, normális válaszokat várok igennel vagy nemmel mint ahogyan az első válaszoló tette."
Nekem inkább úgy tűnik hogy te akarod a saját frusztrációdat ránk vetíteni...
Hosszú, zavaros szar amit leírtál.
Ennyi pénzt, ilyen hosszú távra biztosan nem fektetnék be. 100 ezer forint nem tétel. Nekem a sokszorosa van a számlámon látra szólóan, mert sosem lehet tudni, ha mikor lesz rá szükség (2. Alacsony banki kamatok mellett értelmetlen lenne 5 évre lekötni a pénzt, pláne ilyen kis összeget).
Szóval szerintem told be egy számlára, mert a későbbiekben még jól jöhet, ha hozzá kell nyúlni véletlenül.
Hát kérdező :)
Vedd ki a kezed a biliből, nőj fel, komolyodjál meg, majd állj neki körbenézni a nagyvilágban...
Ha a pár Ft-ot sem tudod visszakérni tőle, miért adná a 100 000-et vissza? (Főleg +100%/5éves kamatra :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!