Milyen cafetériát kapsz te/párod? Milyen összegben?
Én: 170ezer nettó (informatikus), 0 cafeteria.
Párom: 130ezer nettó (titkárnő), 8000 Erzsébet utalvány + Budapest bérlet
Nem írom le a pontos összeget, de nagy múltú építőipari cégnél termelési főmérnök. Jómagam beszerzési csoportvezető voltam/vagyok (várnak vissza)...Ep-re meg nem csak a pelus és társai, hanem légzésfigyelő, bébiőr, mellszívó is mehet...évekig nem nyúltam hozzá, így rengeteg volt rajta.Nem okozna gondot megvennünk ezeket a dolgokat ill. eljárni erre-arra ezek nélkül sem, de ha már van kihasználjuk. Mondjuk lehet ennyit nem költenénk ha nem volna ilyesmink. Szerencsések vagyunk én 25 Ő 27 éves és elég jó helyre kerültünk, el tudjuk képzelni a 10-20-30 éves munkaviszonyt is az adott helyen...Na majd meglátjuk :P
35 hkm
12-es vagyok, szerintem mi átlagosan keresünk, albérletben élünk, havi 20-30ezret elteszünk megtakarításnak, viszont egy külföldi nyaralást nem engedhetünk meg magunknak csak úgy...
Te, hogy állsz ilyen téren?
Most per pillanat nem kapok, mert napokon belül szülök és csak aktív munkaviszonyhoz jár, de leszámítva a gyerekkel itthon töltött időt:
6000 egészségpénztár (ezt az egyet továbbra is kapom)
15.000 önkéntes nyugdíjpénztár
évi 280e tetszőlegesen felosztható caf keret (SZÉP kártya, Bözsi, bérlet, stb ilyenekből lehet választani)
A pénztárak mellé elvárás némi saját befizetés is, de azt hiszem a kettőre fizetek összesen 7-8.000 Ft önrészt, ezen felül jönnek a fenti összegek.
17! Amíg állományban vagy, addig adható! Nem kötelező, de adható. Én is nemsokára szülök, de kapom :)
35hkm
Anyukam kb. brutto 200.000 egy evre, ami kb. eleg a BKV-berletre.
A parja szinten kb. ennyit.
Kozszferaban vannak mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!