Új munkahely, de mit mondjak szerintetek?
Állásinterjúra hívtak, a munka a végzettségem típusa is egyben, de még nem dolgoztam benne, 10 éve h befejeztem a sulit. Szerintem pár nap alatt bele lehetne jönni a dologba, de a jövő heti interjún tesztmunka is lesz, azaz megnézik, hogy mit tudok a gyakorlatban.
Nagyon szeretném, hogy felvegyenek, tényleg úgy érzem, hogy olyan mint a biciklizés, csak fel kéne frissíteni a tudásomat a gyakorlatban, de ezt csak akkor tudom megtenni ha elkezdek dolgozni.
Hogyan győzzem meg őket, hogy adjanak egy esélyt?
(varrásról van szó)
Légy kreatív, és szemtelenül hazudós.
"Egyszerűen imádok varrni, a szomszédoknak és a családomnak mindig én varrom a szakadt ruháit, a munkámra igényes vagyok, csak minőséget adok ki a kezemből, tudom kezelni az XY típusú varrógépet játszi könnyedséggel. Valóban nem dolgoztam még a szakmában, de nagy gyakorlatom van benne az előbb elmondottak miatt. Amennyiben adnak egy esélyt arra, hogy bebizonyítsam, ígérem nem meg lesznek elégedve velem. Akár már holnap is tudnék kezdeni, az időpont nem akadály, rugalmas vagyok."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!