Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elvállalnátok ezt a munkát...

Elvállalnátok ezt a munkát ennyi pénzért?

Figyelt kérdés

Nemzeti dohánybolti eladó. Heti 6 nap, 2 műszak.

Br. 101.500 Ft, azaz netto 65 ezer kerekítve.Mivel nem pesti vagyok, az utazásom havi 20 ezer Ft (10 ezer a vonat, 10 ezer a BKV). Tehát marad havi nettó 45 ezer forintom...

2014. máj. 1. 19:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

még a szakmait sem adják meg

egy interjún kérdeztem erre rá, hogy ha eladóként eladónak jelentkezek a szakmait kapom? nem - volt a válasz.

és van aki így is elvállalja, ezért nem adják meg.

2014. máj. 2. 01:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Mondhatnám azt, hogy bűnözőknek nem dolgozom, de ha nincs más...
2014. máj. 2. 07:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha nem élet-halál kérdése,akkor ne...

Amúgy igen ez a baj,hogy az embek minden szar melóra ráguranak mint,gyöngytyúk a takonyra,mert muszály...Amig meg van olyan aki elvállaja ennyiért is nyilván nem fog változni a helyzet...

Bár most 45 ezer forintból mit lehet csinálni?Rezsire meg kajára is tuti nem elég...És akkor most alap dolgokról beszéltem.És ezért 6 napot dolgozni...Hát nagy lóf...-t.

2014. máj. 2. 15:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Nálunk a dohányboltban nettó 110-et keresnek a lányok napi kb. 8 óra munkával, heti hat nap (hogy mennyire vannak bejelentve, azt nem tudom). Ennyiért csak akkor vállalnám el, ha nagyon muszáj lenne. Közben járhatsz interjúkra, aztán ha találsz jobbat, majd felmondasz.
2014. máj. 2. 16:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Akik így kihasználják a dolgozókat, azok legyenek sikertelenek, nehézsorsúak.
2014. máj. 3. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!