Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti elvállalnátok szexuális tartalmú munkát sok pénzért cserébe?
Konkrétan arra gondolok, hogy egy 30 év körüli gazdag üzletemberrel kell együtt tölteni hetente 3-szor 2-3 órát private hostess címszó alatt,mindezt havi bruttó 460.000 forintért.
Mennyire lehet megbízni az ilyenekben, hogy fizetnek is? Munkaszerződéssel lehet biztossá tenni?
Ti bevállalnátok?
Munkaszerződéssel??? Ugye viccelsz? Ez prostitúció, ami mellesleg illegális.
Egyébként nem, nem vállalnék ilyesmit.
Ha pénzre van szükségem, majd megkeresem, ha kell, akár kemény munkával. Az én testem és az erkölcsöm nem eladó.
Mivel nem vagyok/voltam soha ilyen helyzetben, nem tudom beleélni magam.
De havi bruttó 460 000 Ft az édes kevés a testemért és az önbecsülésemért, a büszkeségemért cserébe....
Amúgy a bruttót hogy érti: nettó+ÁFA? Vagy fizetne mint egy munkáltató? Mert akkor 257000 Ft-ot kapnál. Ha ezen az ajánlaton komolyan elgondolkozol.....
Az is nevetséges. Ne haragudj.
Ne legyünk álszentek, mindenkinek meg van az ára, de ez azért sértés. Nekem az lenne. Erőteljesen.
Én nem vállalnék el, a pénz nem helyettesíti az önbecsülésem, másrészről ki szeretné hogy élete végéig lenézzék mert k**va?
Másik dolog, hogy mivel ezek általában illegális dolgok, előfordulhat, hogy a pénz helyett kiadós verést, életveszélyes megfenyegetést kapsz és máris ott vagy az alvilágban, ahol minden napod egy rettegés és az ígért sok pénz sincs sehol, és a mókuskerékből nincs kiszállás amíg "használható" vagy. Ha nem okoz neked problémát k**vának lenni, attól ezeket még mindig gondold át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!