Ha nem fix pénzért dolgozom akkor hogy számoljam mennyi fizetést kapok?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem hogy bejelentett rendes munkám van de 118ezer forintos bruttóval vagyok de azt mondták napi 4ezer forintot kapok, és mivel itthon írom hogy mikor mennyit dolgoztam így a kérdésem az hogy amit májusban fogok kapni fizetést ahhoz már ne számoljam a májusi napokat amiket dolgoztam mármint május 2-3-4-5 5.én kapok fizetést.a május 2-3-4-5. is majd a júniusi fizetésnél kapom meg ugye ?2014. máj. 1. 10:55
1/3 anonim válasza:
Május 2-3-4-5 -i fizetésed majd Júniusban fogod megkapni, amit most Májusban kapsz az csak az áprilisi fizud.(legalábbis hivatalosan így kéne)
2/3 anonim válasza:
attól függ mikor van a hónapzárás. Általában úgy van, ahogy te is írtad.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. máj. 1. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!