Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha valaki elvégez egy bme...

Ha valaki elvégez egy bme gépészt, vagy egy corvinus közgázt, egy bgf pénzügyet, egy pécsi kommunikációt, egy elte jogot vagy infót akkor megcsináltad a karriered, lehet örökre kacagni és érted versenyeznek majd a cégek?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 29. 12:29
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

Nyugodtan megnézheted a teljes friss diplomás statisztikát.

Ugyanezeken a helyeken rátalálsz könnyen

Majd ezt másold be, kacagva, nagyképűen, hangsúlyozva:)

Vagy ha gondolod szívesen megteszem, de nyilván már számodra is egyértelművé vált: Magasabb az összes friss diplomás teljes átlagfizetése 150-nél.

Ezekben a statisztikákban.

2014. ápr. 29. 15:28
 22/44 anonim ***** válasza:
valami azt sugja nekem, hogy te még egy napot nem dolgoztál az életben és gözöd sincs, hogy milyen a való élet
2014. ápr. 29. 15:37
 23/44 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Megkérdezhetem,hogy férfi vagy nő vagy?

2014. ápr. 29. 15:41
 24/44 anonim ***** válasza:

Ha mérnökit végzel,pl:villamos,gépész,infó,progterv,mechatronikai.

Akkor igen ha ügyes vagy érted fognak harcolni és jól fogsz élni.

nézd meg őt: http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..

Ennyi.

2014. ápr. 29. 15:56
 25/44 Őszödi Ferenc ***** válasza:
Kérdező, azért kíváncsi lennék, mekkorákat kacagnál BME gépészen, vagy a VIK-en.
2014. ápr. 29. 16:43
 26/44 A kérdező kommentje:

Belinkelem én neked:

[link]

Hogyha még a legkevésbé megfizetett diplomás csoport bére is havi 123 ezer átlagban pályakezdőként, akkor hogy nem tűnik fel neked, hogy diplomával plus tapasztalattal is rendelkezve, 120 ezer forintért dolgozni nem szokványos?

[link]

[link]

Ha még egy egyetemnél gyengébb kommunikációs főiskolának az elvégzése után is 180 ezer forint a havi nettó átlagjövedelem, akkor hogy normális neked hogy behülyítik a százak állnak sorba 120 ezer forint a hülye dumával?

2014. ápr. 29. 18:24
 27/44 A kérdező kommentje:
A pécsit viszont tényleg jóval kevésbé fizetik meg mint hittem, ott kb 140 ezer forint a kezdő bér. Viszont mivel egyetem, ott meg később a fizetés jócskán 180 ezer forint fölé szökhet.
2014. ápr. 29. 18:29
 28/44 A kérdező kommentje:
Vagy ez a 180 ezer a BKF-en ez FRISS diplomás fizetés? És akkor miért magasabb 40 ezerrel, mint a PTE-n végzettek kezdőfizetése kommunikációs szakon, hogyha statisztika szerint az egyetemet végzettek többet keresnek, mint a főiskolások? Ez a BKF annyira elit hely?
2014. ápr. 29. 18:52
 29/44 anonim ***** válasza:

"Hát akkor becsapták a haverodat, mert lehet van 100 másik ember, de nem a pécsi egyetemről, hanem a bkf-ről meg a zsigmond király főiskoláról. :D A pécsi ha jól tudom az egész országban a legnívósabb"

Elárulom, semmi ilyen összehasonlítgatás nincs. Ez kb a reklám a 18 éveseknek, hogy oda jelentkezzenek. Ha kiírnak egy állást, és megvan a papírod az alkalmasságra (legyen az Zsigmond Király vagy pécsi vagy akármi) akkor az embert nézik, meg amit ott előad. Ha ugyanabból a szakból van egyetemi meg főiskolai (pl villanymérnök) ott tehetnek különbséget (nem nagyon szoktak ott se), de ha van papírod, akkor már az ember számít.

2014. ápr. 29. 20:49
 30/44 A kérdező kommentje:
A hvg-ben láttam olyat, hogy szakok rangsora, minden szaknál ottvoltak a cégvezetők által elismertségi sorrendben az iskolák. Körülbelül úgy volt, hogy a Corvinus és a BME vezetett, aztán az Elte, aztán az SZTE jött. A felvételiztetők pedig nem 18 évesek, meg nem most bújtak ki a pólyából. Tudják, hogy különbség van a Corvinusos diploma és a szemeszterenként 200 ezer forintért minimum ponttal bárkit felvevő tömegfőiskolák között ugyanazon a szakon.
2014. ápr. 29. 21:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!