Ha valaki elvégez egy bme gépészt, vagy egy corvinus közgázt, egy bgf pénzügyet, egy pécsi kommunikációt, egy elte jogot vagy infót akkor megcsináltad a karriered, lehet örökre kacagni és érted versenyeznek majd a cégek?
Nyugodtan megnézheted a teljes friss diplomás statisztikát.
Ugyanezeken a helyeken rátalálsz könnyen
Majd ezt másold be, kacagva, nagyképűen, hangsúlyozva:)
Vagy ha gondolod szívesen megteszem, de nyilván már számodra is egyértelművé vált: Magasabb az összes friss diplomás teljes átlagfizetése 150-nél.
Ezekben a statisztikákban.
Kérdező:
Megkérdezhetem,hogy férfi vagy nő vagy?
Ha mérnökit végzel,pl:villamos,gépész,infó,progterv,mechatronikai.
Akkor igen ha ügyes vagy érted fognak harcolni és jól fogsz élni.
nézd meg őt: http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
Ennyi.
Belinkelem én neked:
Hogyha még a legkevésbé megfizetett diplomás csoport bére is havi 123 ezer átlagban pályakezdőként, akkor hogy nem tűnik fel neked, hogy diplomával plus tapasztalattal is rendelkezve, 120 ezer forintért dolgozni nem szokványos?
Ha még egy egyetemnél gyengébb kommunikációs főiskolának az elvégzése után is 180 ezer forint a havi nettó átlagjövedelem, akkor hogy normális neked hogy behülyítik a százak állnak sorba 120 ezer forint a hülye dumával?
"Hát akkor becsapták a haverodat, mert lehet van 100 másik ember, de nem a pécsi egyetemről, hanem a bkf-ről meg a zsigmond király főiskoláról. :D A pécsi ha jól tudom az egész országban a legnívósabb"
Elárulom, semmi ilyen összehasonlítgatás nincs. Ez kb a reklám a 18 éveseknek, hogy oda jelentkezzenek. Ha kiírnak egy állást, és megvan a papírod az alkalmasságra (legyen az Zsigmond Király vagy pécsi vagy akármi) akkor az embert nézik, meg amit ott előad. Ha ugyanabból a szakból van egyetemi meg főiskolai (pl villanymérnök) ott tehetnek különbséget (nem nagyon szoktak ott se), de ha van papírod, akkor már az ember számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!