Ha valaki elvégez egy bme gépészt, vagy egy corvinus közgázt, egy bgf pénzügyet, egy pécsi kommunikációt, egy elte jogot vagy infót akkor megcsináltad a karriered, lehet örökre kacagni és érted versenyeznek majd a cégek?
A kérdésed megválaszoltad magadnak, úgy tűnik.
Akkor már csak el kell végezned , és "kacagni"
" pécsi kommunikációval, ami az országban az egyik legnívósabb is elmehetsz újságírónak vagy rádióba , vagy az országban szinte bármelyik cégnél marketing-PR-HR ezeket mind csinálhatod magas fizetésért, a tévéről és a többiről nem is beszélve."
Értjük az iróniát. Jobb ha abbahagyod a kamuszakokat és vmi rendes szakmát tanulsz. Ez a kakukktojás.
Múltkor volt itt valaki aki Pécsen végzett, és 120 ezret keresett a rádióban. Ő nem kacagott rajta. Mikor fizetés emelést kért, mondták, hogy mehet, mert van helyette 100 másik.
De persze biztos úgy van, ahogy te mondod :D
"Akkor már lehet nagyképűsködni?"
Meg kacagni.
Felváltva:D
Jézusom ...
Kommunikáció: a diplomáspálya-követési rendszer adatai alapján a végzettek a média, a PR, a marketing területén helyezkednek el, sokan újságíróként vagy szerkesztőként, de sajtóreferensi, termékmenedzseri, rendezvényszervezői állást is sokan szereztek. A 2010 óta gyűjtött adatok alapján a friss diplomások nettó 150 ezer forintot keresnek."
És hangsúlyozni kell itt is szerintem, hogy a FRISS! diplomások.
Egyáltalán nem értem hogy van olyan ember, aki elvégez egy jó nevű egyetemet versenyképes szakon, és nem tűnik fel neki sem az ismeretségi körében senkinek, hogy valami nincs rendben hogy 120 ezerért dolgoztatják. :D
Köszönjük Emese!
Bár ahogy látom az olvasás értelmezés sem megy. Mivel leírtam, hogy valaki itt tett fel egy kérdést, erre te azt írod a haverom.
Egyébként miért van az, hogyha valaki elmegy valami csúcs szakra, mindig itt keres önigazolást, hogy jól döntött?
Menj, tanulj, vizsgázz, dolgozz és kacagj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!