Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Telefonos követeléskezelő?

Telefonos követeléskezelő?

Figyelt kérdés
Annyi ilyen állást hirdetnek iskola és tapasztalat nélkül, hogy gondolkodom rajta. Fix + jutalékot írnak. Bár gondolom azért gyomor kell hozzá. Valaki végzett ilyen munkát, tapasztalat?

2014. ápr. 28. 14:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Vodafone?
2014. ápr. 28. 14:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Én konkrétan egy teremben dolgoztam velük csak mást. A furcsa az volt, hogy mind csaj volt és mind egytől egyig fekete hajú.. Az adminisztrációs csajszik meg mind szőkék voltak :-).

A légkör sem volt valami vidám..Gondolj csak bele, hogy a melletted ülő kolléga egyszer csak felhívja az egyik családtagodat, hogy fizessen már vagy megy a behajtó! Nem lenne gusztusom ilyen munkát csinálni, mert átérzem az emberek kisemmizését, mert nem tudják fizetni 3-4szeresére ugrott törlesztőt. Nem erre az összegre vették fel a hitelt, és a szerződésben egy szó sem esett arról, hogy a tripláját kell fizetni a hiteltartozás végéig.

Legelőszőr felveszed a hitelt, majd az elbírálásra kerül, hogy tudod-e fizetni, és megkapod. De, ha a túlszorosát már nem tudod fizetni, azt igazából a banknak kéne állnia, mert nem arra szerződtél. Ez oltári nagy szemétség. Ja és hallottam már olyat, hogy a munkvállalók fizetésemelését is a hiteltörlesztővel fizettetik meg ilyen meg olyan jogcímén.. mocskos banda

2014. ápr. 28. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Az összes ilyen call centeres szarság fix+jutalékos! Dolgozd ki a beled éhbérért, nem fizetnek semmit, lenéz a főnök stb.
2014. ápr. 28. 22:48
 4/7 A kérdező kommentje:
utolsó: tapasztaltad? Én dolgoztam már éhbérért alázkodós munkahelyen, ahol 10 órát kellett állni naponta, még hétvégén is. Jah és egy neves üzletről van szó (nem tesco..)
2014. ápr. 29. 14:11
 5/7 anonim ***** válasza:
3as vagyok. Igen dolgoztam. Te melyik neves üzletben voltál?
2014. máj. 4. 11:23
 6/7 A kérdező kommentje:
semelyikben csak tervezem, mert nincs állásom és nem akarok sokáig otthon ülni. ezekből meg sok van és nem kérnek semmilyen irreleváns végzettséget.
2014. máj. 4. 13:17
 7/7 anonim ***** válasza:

de konkrétan azt írtad, hogy dolgozol:

"Én dolgoztam már éhbérért alázkodós munkahelyen, ahol 10 órát kellett állni naponta, még hétvégén is. Jah és egy neves üzletről van szó (nem tesco..)"

Akkor most hazudtál? Vagy nem akarod elmondani?

2014. máj. 4. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!