Telefonos operátor/ügyfélszolgálat-milyen fizetés vár?
Figyelt kérdés
A munkát lehetne 6 ill.8 órában is végezni.
Egyrészt telefononos operátor feladat másik ügyfélszolgálaton dolgozni egy banknál.
Milyen nettó kb.fizetés vár?
2014. jan. 8. 17:05
1/8 anonim válasza:
brutto 150-180 a maximum, amit kifizetnek, de inkabb alatta...
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Ez nettóban mennyi?Kb a fele?
2014. jan. 8. 19:22
3/8 anonim válasza:
Én banki call centerben dolgoztam. Fizetnek délutános pótlékot, hétvégére dupla pénzt ha ilyeneket is bevállalsz néha akkor 120.000. körül biztos kapsz nettóban (ez a 8 órás bér) plusz a cafeteria. Az még biztos van vagy 20.000. havonta. Gondolom ez bankonként változó, tudok olyat ahol ennél azért több a pénz de akkor oda diploma kell, nyelvtudás.
4/8 anonim válasza:
Ha csak délelőtt vagy (nálunk ez nem volt lehetséges) akkor is 100.000 meg van minimum. A 6 órást nem tudom. Gondolom ott ugyanez 70.000.körül van + a cafeteria.
5/8 anonim válasza:
Nekem kb 4 éve rokonom ilyen állásban dolgozott Pesten, és a 60.000 ft-t kapta meg csak. Nem tudom napaság mennyit adnak, de akkor annyit kapott KÉZBE. Lehet most valamivel több, de a 100.000-at szerintem nem kapod meg.
6/8 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok.
Változó ez nagyon de a 60.000. nagyon kevés! Én 5 éve dolgoztam kokrétan ott 1 évet azóta gyeden, gyesen vagyok, Én 5 éve kerestem a lakossági hitelosztályon (úgy, hogy külsős cégnél dolgozom nem is a banknál) 110-120.000. körül+ cafeteria.
7/8 anonim válasza:
Amúgy most térek vissza dolgozni és olyan ajánlatot kaptam, hogy 6 órás munkavégzés mellett nettó 60.000.+cafeteria+ jutalék. Ez sales (értékesítés) lenne de ugyanúgy banknál. Nem fogadtam el. Állítólag van aki jól keres, 15.000.-20.000. körül simán össze lehet szedni jutalékot de sokkal többet is ha szerencséd van és ügyes vagy. Nekem ez annyira nem fekszik, nem vállaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!