Szerintetek milyen a telefonos (call center) munka?
Figyelt kérdés
Valaki esetleg dolgozott ilyen helyen? Vannak elképzeléseim, sejtem, hogy nem egy álommunka, de azért érdekelnének személyes tapasztalatok. Külföldre mennék elég jó pénzért.2014. febr. 2. 10:13
1/2 anonim válasza:
Tapasztalat: iszonyatosan stresszes, fárasztó, a pénz se a legjobb arányban a sok melóval és tanulással, merthogy állandóan tovább kell képezned magad.
Barátnőmmel vágtam bele egy ilyenbe, én nem bírtam, kidőltem egy év után. Nem bírtam elviselni a megaláztatást, stresszt.
A barátnőm a jóságos szamaritánus típus, aki elviseli, ha leqrvázzák, ordítanak vele, mintha végtelen türelme lenne. Jó, néha neki is sok, de számottevően jobban viseli, sőt szereti, így ő még ott dolgozik.
Alkat kérdése, elviseled-e ami ott történik.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát igen, valami ilyesmire számítottam:D
De talán átmenetileg ki lehet bírni, közben keresnék mást:) Köszi a választ!
2014. febr. 2. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!