Munkáltatóként, fizeted a dolgozóidnak a túlórát? Ha nem, miért? Kort, és nemet is írj.
Nem. Pont azért, mert a rendes 8 óra alatt sem dolgozzák le rendesen amit elvárok ! Folyton pletyiznek, kávéznak, sokáig esznek és sorolhatnám.
40/f
Dehogy fizetem! Ha nem tetszik neki, majd lesz hekyette másik!
38N
Na pont az ilyen szemétláda munkaadók miatt tartunk ott, ahol. Az a munkavállaló neked dolgozik, nem? Nem rabszolga, még ha nincs is kifizetve a túlóra, de süt a szemét hozzáállás a válaszokból. UNDORÍTÓ!
GUSZTUSTALAN, AMIT MEGTESZNEK A DOLGOZÓ EMBEREKKEL!
igáslovak talán az alkalmazottak?Nekik már nincsenek jogaik?
Lehet nekik szólni, hogy dolgozzanak, vagy ki lehet rakni őket, ha nem dolgozzák ki a munkaidőt.
Deggial, te már megint viccelsz.
Ahol én dolgoztam, ott évek óta nem fizetik a túlórát, pedig van, hogy 12-13 óra megy. Megkérdezte valaki, hogy miért nem, a válasz az volt, ha neki fizetnék, akkor a többinek is kéne, és akkor már nem érné meg a főnöknek. Na valami ilyesmire gondoltam, meg, hogy 2 ember helyett kell dolgozni, meg hasonlók.
Ha ezt sem érted, akkor tuti még gyerekcipőt hordasz. Később majd megérted, tehát ne add fel!
Nálunk nem fizetnek túlórát, van hogy heti 16 órát dolgozok, de van olyan is mikor heti 7 napot napi 10-16 órában. Nem kéri senki, hogy túlórázzak, de azt sem nagyon nézik, hogy mennyit dolgozok.
A héten szabadságon voltam, mégis 3 napot benn voltam 8-17 között, mivel tudtam nem végeznék a most következő rövid héten.
Undorítóak vagytok! Tisztelet a kis kivételnek! Ha dögivel lenne munka, mint nagymamám korában, akkor meg örülnétek ha valaki elvégezné a szutykos munkátokat, sőt, még többet is adnátok, csak rohadtul kihasználjátok a munkanélküliséget!! Utána meg azon fogtok csodálkozni, hogy nincs fiatal, mert a fele már kiment külföldre pont az ilyen kihasználások miatt, de nem baj, hoztok be románokat, ukránokat akik szintén fillérekért elvégzik a munkát! Emberségből ötös, undorító férgek! Mégis mit vártok 80 000 Ft-ért? Szerinted megfogok szakadni annyi pénzért? Remélem egyszer odajut az összes ilyen ember, hogy tartson el 2 gyereket+ egy háztartást 80 000-ből!!!! Kíváncsi lennék hogy menne!
Kérdező! Hogy válaszoljak is a kérdésre!
Fizet, de csak valamennyit. Ahhoz képest hogy egy hónapban dolgozom neki 6-7 szombatot vagy vasárnapot vagy mindkettőt, plusz még hétköznapokon is bent maradok neki túlórázni, háááát, ahhoz képest elég kevés az a 87 000 Ft, úgy hogy a minimálbér 79-80 000 Ft nettóban!
Igen, kérdés, hogy a 8-as mennyit keres. Mondjuk1-2 millás alapfizetésért én is túlóráznék. De mi van, ha az embernek vannak gyerekei, otp tartozása, utazási költsége(nekem 20ezer volt), nem térítették. Tudom, nem kötelező a 86%-ot téríteni, de az a 20-as is lejött a fizetésemből, ami 80-90 volt. Amíg ott voltam, nem tudtam előrébb jutni, se cipő, se szemüveg, se fogászat. Pedig ezek nem luxus dolgok. Mondjuk nekem nem kellett túl sokat túlóráznom.
Szerettem ott lenni. De a szeretetből nem lehet vásárolni.
Kívánom, hogy az ilyen munkaadók, éljék át ugyanezt, és akkor megtudják milyen. Persze, ha én elvárom, hogy a munkáért fizessenek, az valakinek gyerekcipőben járás, akkor én abban járok 41 éve. Úgy látszik más bolygón élünk egymáshoz képest. Most a túlórám egy ezres. Napi két órával, huszonkét munkanappal, az 44ezer. Évente 528ezret lop el a kedves munkaadó, ebben az esetben. Senki sem azért dolgozik, hogy a munkáltatónak legyen jó.
Az ilyen emberek vérszívóak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!