Sehol nem találok közalkalmazotti önéletrajz mintát! Honnan tudnék ilyet letölteni? és miben különbözik egy átlagos önéletrajztól?
munka.hu
és ott a karrier fül alatt van, szerintem az jó lenne neked, habár nem tudom milyen célra kell
semmiben nem kulonbozik csak mostanaban mar az europass oneletrajz kell.
Gyakorlati-elozo munkahelyek resznel tgyel bele minel tobb a kozalkalmazotsaghoz kozel allo elozo munkad vagy szakmai gyakorlaot es a hobbinal is olyanokat irj,ami a megpalyazott helyre jo es arra utal szolgalatkesz, szociabils vagy de csapatmunka es onallosag es jo szervezokezseg es problemegoldas jellemez. Es ne rak be ezereves fotot magadrol ;-)
Abban különbözik, hogy "kiveséznek" benne.
Fegyelmi eljárások, kitüntetések, szövegértés, kommunikálás, milyen módokon szünt meg a munkaviszonyod az előző helyeken, stb.
"milyen módokon szünt meg a munkaviszonyod az előző helyeken, stb."
Ezt sima önéletrajzba beírnátok? Nekem olyan gondom van, hogy voltam 3 és 4 hónapos közmunkákon, elég rövid időszakok voltak, ami így nem vet jó fényt rám, nem vagyok munkaváltogató és kerülő, csak szerencsétlen a munkakeresésben, pedig egy normális állásra vágyom, ahol hosszú távon dolgozhatok, ezért beírnám, hogy közfoglalkoztatás volt, hogyan hat?
Kedves Utolsó!
Nem írnám be a megszűnés módját, és sok minden mást sem. De a közalkalmazotti önéletrajz bizony ilyet kér...:)
Ha mást írsz be, mint ami volt, kiderülésekor a munkáltató részéről jogos indok a felmondásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!