Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sehol nem találok közalkalmazo...

Sehol nem találok közalkalmazotti önéletrajz mintát! Honnan tudnék ilyet letölteni? és miben különbözik egy átlagos önéletrajztól?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 23. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:

munka.hu

és ott a karrier fül alatt van, szerintem az jó lenne neked, habár nem tudom milyen célra kell

2014. ápr. 23. 20:04
 2/7 anonim ***** válasza:

semmiben nem kulonbozik csak mostanaban mar az europass oneletrajz kell.

Gyakorlati-elozo munkahelyek resznel tgyel bele minel tobb a kozalkalmazotsaghoz kozel allo elozo munkad vagy szakmai gyakorlaot es a hobbinal is olyanokat irj,ami a megpalyazott helyre jo es arra utal szolgalatkesz, szociabils vagy de csapatmunka es onallosag es jo szervezokezseg es problemegoldas jellemez. Es ne rak be ezereves fotot magadrol ;-)

2014. ápr. 23. 20:51
 3/7 A kérdező kommentje:
akkor a közalkalmazotti és az euro pass önéletrajz 1 és ugyan az ?
2014. ápr. 23. 21:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Abban különbözik, hogy "kiveséznek" benne.

Fegyelmi eljárások, kitüntetések, szövegértés, kommunikálás, milyen módokon szünt meg a munkaviszonyod az előző helyeken, stb.

2014. ápr. 24. 06:59
 5/7 anonim ***** válasza:

"milyen módokon szünt meg a munkaviszonyod az előző helyeken, stb."

Ezt sima önéletrajzba beírnátok? Nekem olyan gondom van, hogy voltam 3 és 4 hónapos közmunkákon, elég rövid időszakok voltak, ami így nem vet jó fényt rám, nem vagyok munkaváltogató és kerülő, csak szerencsétlen a munkakeresésben, pedig egy normális állásra vágyom, ahol hosszú távon dolgozhatok, ezért beírnám, hogy közfoglalkoztatás volt, hogyan hat?

2014. ápr. 24. 14:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Nem írnám be a megszűnés módját, és sok minden mást sem. De a közalkalmazotti önéletrajz bizony ilyet kér...:)

Ha mást írsz be, mint ami volt, kiderülésekor a munkáltató részéről jogos indok a felmondásra.

2014. ápr. 25. 06:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Épp, hogy az igazat írnám, hogy azért dolgoztam az adott helyen olyan rövid ideig, mert határozott idejű közmunka volt, hosszabbításra esély se volt. Így meg azt látják dolgoztam 6 helyen, mivel az van feltüntetve, hogy hol, mikor és milyen munkakörben és a főbb feladatok, viszont sehol se túl sokáig, sok jót így nem gondolhatnak rólam, mert nem igen hívnak be interjúra sem, kb másfél év alatt 1 interjún voltam, valamin változtatnom kellene, ezért gondoltam, beírom zárójelbe magyarázatként, hogy közfoglalkoztatásban határozott ideig végzett munka volt, hátha több esélyt kapnék.
2014. ápr. 25. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!