Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ti mennyit és hogy tanultok...

Ti mennyit és hogy tanultok egy hétköznap?

Figyelt kérdés

Olyan emberek válaszára vagyok legfőkébb kíváncsi akik 15-16-17 évesek és gimnáziumba járnak!

Napi fél óra? egy óra? 2..3..?

És hogy teljesítettek? Hányas tanulók vagytok?

Hogyan tanultok? Még a mai anyagot megtanuljátok és holnapit átnézitek vagy mindig a következő napra?

2014. febr. 16. 17:37
 1/5 anonim válasza:
Szia!15 vagyok 10.osztályos szombat megtanulok hétfőre vasárnap meg keddre ha dogát irunk/felelünk mert hétfőn gyógyuszás suli után egyből mire hazaérek hulla vagyok pedig kb 7re mindig hazaérek akkor írom az írásbeli házit.. kedden háromra otthon vagyok kb 16-17ig tanulok szerdán hazaérek akkor öttől hétig de a péntekit is megtanulom mert csütörtökön pedig gyógytesi szintén 7re vagyok otthon félévkor 4,2 átlagom volt:)
2014. febr. 16. 18:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2014. febr. 16. 18:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tanulok sokat, szinte semennyit. 4 es 5 tanuló vagyok erős iskolában. Órán figyelek :)Egyedül a német nem megy.

17/F

2014. febr. 16. 19:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Tavaly érettségiztem, remélem nem gond ha válaszolok. :)

Erős gimnáziumba jártam, az átlagom mindig 4 egész felett volt, általában az olyan tárgyak húzták le, amik nem érdekeltek (pl. fizika). Olyan tantárgyakból, ahol állandóan volt felelés, mindig megtanultam az aznapi anyagot, de többnyire csak úgy készültem, hogy tudtam, lesz belőle valami. Történelem és a két nyelvem voltak az egyedüliek, ahol mindig készültem, még akkor is, ha nem volt felelés/dolgozat. Gyorsan tanultam, napi 2 óránál többet sose. Persze volt, hogy elment a vasárnap délutánom, meg érettségi környékén kicsit többet készültem, de nem szakadtam meg, mint barátosném, aki nonstop tanult. Mindenből ötös volt, de mára egy agyi roncs, mert egyetemen ezt már nem tudja megcsinálni.

Az a lényeg, hogy kiismerd magad. Mivel én gyorsan tanultam és viszonylag hatékonyan, nem magolósan, ezért ráértem. De mondjuk ha neked lassabban megy a fejedbe, célszerű azért hetente jobban beleásnod magad az anyagba, hogy nagyonn dolgozatnál ne legyenek gondjaid.

2014. febr. 16. 20:14
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Igazából én nem tanultam eddig semennyit semmiből.. Órán se figyeltem nagyon... meg is látszott ha felelni kihivtak max.3,esetleg 4 es lett..(jobb eset) de ha pl. tudom hogy valamiből biztosan dolgozat azt megtudom tanulni 4-5re:)

2014. febr. 17. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!