Koleszosok! Mit szoktatok a kollégiumban enni hétköznap?
Nálunk sem volt sosem úgy főzés, hogy legyen egész hétre kaja, de én nem is bántam, jobban szeretem a friss ételt. Max hétfőre vittem valami maradékot otthonról. Vannak a koli környékén direkt diákokra kiélezett kajáldák, eljártam mindig valamelyikbe, avagy menzára, de nálunk az drágább volt. Hol pizza volt, hol gyors, hol hamburger, hol normál főtt kaja, mindig kedvre ment. :)
Heti egyszer kb együtt is főztünk, vagy is sokszor mire én visszaértem suliból addigra már kész volt a kaja. Napközben nem volt ideje senkinek főzni, de vacsira igen. Ilyenkor 2-3 szobával összedobtuk a pénzt és valaki bevállalta hogy főz. Volt hogy paprikást, lecsót, csilisbabot, de olykor szimplán bundás kenyeret is csináltunk. Én ezt élveztem legjobban.
A szobatársaimmal pedig közös kaján éltünk, közösen mentünk beásárolni, krumpli/rántotthús mindig volt a fagyasztóban, vagy valami gyors kaja, hogy vészhelyzet esetén is legyen mit ennünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!