Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 4 óra vonatozás minden hétközn...

4 óra vonatozás minden hétköznap mennyire megterhelő?

Figyelt kérdés
1,5-2 órára lenne az egyetem, ahová minden nap utaznom kéne. Megterhelő, vagy hozzá lehet szokni és rutinná válik?
2012. febr. 22. 15:25
 1/9 anonim ***** válasza:
hozzá lehet szokni, de kell egy kis idő!Én 4 évig utaztam mindennap szinte 4 órát és bár először tényleg nagyon fárasztó a későbbiekben viszont már fel sem tűnt..
2012. febr. 22. 15:27
 2/9 anonim ***** válasza:
én napi 2-t utazok már 3 éve,de szörnyű.. mindig fáradt vagyok, mindig korán kelek, mindig későn érek haza.. ezekkel számolni kell. biztos hozzá lehet szokni, nekem a mai napig nem sikerült sajnos..:)
2012. febr. 22. 15:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj ezzel a 4 óra vonatozással, hogy lesz, amikor csak egy órára kell bemenned. Na most lehet, hogy a tetejében jó korán is kell majd kelned és el is megy a napod, mire hazaérsz, hulla fáradt leszel. Mindez egy nyamvadt előadásért... szerintem lehet csinálni, de csak amíg muszáj.
2012. febr. 22. 15:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, velem is ez volt, aztán amikor egy-egy előadásom volt, akkor inkább le se mentem. Meg is látszott utána az eredményeimen.
2012. febr. 22. 15:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem is 2 óra az egyetem... Iszonyat fárasztó, ha hazaérek kidőlök szinte azonnal, pedig nehezen szoktam elaludni máskor. 4 óra nekemis, leginkább a vonattal van a bajom, egyrészt hogy errefelé nincs IC, tehát 5 percenként megáll, másrészt mindig van min. negyedóra késés :(
2012. febr. 22. 16:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy én nem is megyek mindennap, hanem csak heti 3szor. Az is bőven elég, 3 nap zombi üzemmód. Pedig harmadik éve csinálom ezt így.
2012. febr. 22. 16:07
 7/9 delusion ***** válasza:

Szaktársam az SZTE-re jár le Ceglédről, minden nap (120km vonattal). Ez kb. négy óra oda-vissza, mindenestől. Mondjuk azt tudni kell, hogy ezen a vonalon 95%-ban csak IC van, és Szegeden is könnyen el lehet jutni A-ból B-be, meg csütörtök délelőtt végez a sulival a hétre, és persze a vonaton is lehet tanulni,olvasni,pihenni.

Másik ismerősöm Tatáról v. Tatabányáról jár be már régóta az ELTE-re.

2012. febr. 22. 16:55
 8/9 anonim ***** válasza:
sztem borzasztó rossz lenne, ne vállald be, ha nem muszáj... korán kelés minden nap, későn hazaérés, nem lenne időd semmi másra, fáradt lennél folyton, lehet hogy néha csak 1-2 óra miatt kéne bemenned.
2012. febr. 22. 23:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Én 2 éve csinálom,és egyszerűen képtelen vagyok megszokni,tényleg szörnyű ,fárasztó,nembeszélve a rengeteg időről amit elpazarlok,undoritoan sok ember a tömegközlekedésen,télen -20 ban 40 perces kséések..

Előző féléveben több olyan napom is volt,amikor többet utaztam mint amennyit az iskolában töltöttem (és muszáj voltam bemenni)

Szerintem költözz koliba ,bár lehet,hogy te megszokod..

Én szerencsére már idén végzek (nem egyetem) ,hál istennek.. És a legszarabb,hogy kocsival szerintem egy 40 perc alatt bent lennék..csakhát,nincs.

2012. márc. 5. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!