4 óra vonatozás minden hétköznap mennyire megterhelő?
Szaktársam az SZTE-re jár le Ceglédről, minden nap (120km vonattal). Ez kb. négy óra oda-vissza, mindenestől. Mondjuk azt tudni kell, hogy ezen a vonalon 95%-ban csak IC van, és Szegeden is könnyen el lehet jutni A-ból B-be, meg csütörtök délelőtt végez a sulival a hétre, és persze a vonaton is lehet tanulni,olvasni,pihenni.
Másik ismerősöm Tatáról v. Tatabányáról jár be már régóta az ELTE-re.
Én 2 éve csinálom,és egyszerűen képtelen vagyok megszokni,tényleg szörnyű ,fárasztó,nembeszélve a rengeteg időről amit elpazarlok,undoritoan sok ember a tömegközlekedésen,télen -20 ban 40 perces kséések..
Előző féléveben több olyan napom is volt,amikor többet utaztam mint amennyit az iskolában töltöttem (és muszáj voltam bemenni)
Szerintem költözz koliba ,bár lehet,hogy te megszokod..
Én szerencsére már idén végzek (nem egyetem) ,hál istennek.. És a legszarabb,hogy kocsival szerintem egy 40 perc alatt bent lennék..csakhát,nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!