Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hagyományos önéletrajz (? )

Hagyományos önéletrajz (? )

Figyelt kérdés
Kéne hagyományos "régi" önéletrajz minta, sajnos a google nem volt a barátom.. mindenhol ezt az újszerűt adja ki.. aki tuudna linkelni, vagy bemásolni egy mintát megköszönném

2014. ápr. 9. 12:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Valahogy így kellene kinéznie (folyamatos szöveg, az új típusúval szemben). Én is így írnám, bár ezt, amit bemásolok a neten találtam (régi típusú önéletrajz - ra kerestem rá).

Remélem tudtam segíteni!

A hagyományos önéletrajz

Önéletrajz

1980. március 11-én születtem Zalaegerszegen, ahol jelenleg is élek családommal. Édesanyám könyvesbolti eladó, édesapám kisvállalkozó. Egy testvérem van, Miklós, két évvel fiatalabb nálam, gimnáziumi tanuló.

A Petőfi utcai általános iskolába jártam, ahol 1994-ben végeztem jó eredménnyel. Ezután felvételt nyerte4m a Kossuth Lajos Szakközépiskolába, ahol jelenleg negyedik osztályos tanuló vagyok. A középiskolában elsősorban a számítástechnikával foglalkoztam, az informatikai szakkörnek négy éven át tagja voltam. Minden alkalommal indultam a Nemes Tihamér Országos Számítástechnikai Tanulmányi Versenyen, és mindegyik évben bejutottam a második fordulóba.

A francia nyelvből középfokú nyelvvizsgát tettem.

Szabadidőmben az iskolai kosárlabda szakosztályban sportolok, csapatunk az országos bajnokság első osztályban szerepel. Tagja vagyok az iskola énekkarának is.

Az érettségi vizsga után az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karán, az informatika szakon szeretnék továbbtanulni.

Zalaegerszeg, 1998. március 1.

Balogh Gábor

2014. ápr. 9. 13:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Találtam Én is egy hasonlót, csak az baj hogy se versenyekre nem jártam, se egyéb ilyen dolgokra amit megtudnék említeni , így elég rövid az önéletrajzom..:) Azért megprobálok valamit összehozni..
2014. ápr. 9. 13:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Szívesen :)!

Akkor a tiéd rövid lesz...anno, mikor én írtam ilyet az enyém is nagyon rövid volt :)!

2014. ápr. 9. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!