Ha az álláshirdetésben nem írják bele, hogy elvárás a nyelvtudás és meg sem említik egy sorban se, akkor miért kérnek angolul önéletrajzot a magyaron kívül?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 22. 22:21
11/11 anonim válasza:
Ti melyik adást nézitek?Ehhez nem kell nagy intelligencia,hogy miről szól ez a kérdés!Így figyelik meg,hogy tud-e angolul,vagy nem!Gondolom olyan állás lehet ami nem végzettséghez kötött,így kikerülik a magasabb bérezést,hiszen a főiskolától kezdődik a kötelező idegennyelv!Tehát más díjkategóriába tartozik!Tegyük fel az én 8 általánosommal folyékonyan beszélem az idegent,akkor szinte segélyt adnak csak,közben olyan munkát kapok,mint a magasabb képzettségűek,meg is tudom csinálni,de a cég nem óhajt többet fizetni,mint amit a törvény előír,hisz csak 8 általánosom van a szerződésben,meg leírják szép szavakkal,úgy hogy még véletlenül se értsem,hogy mi a valós munka!Ez olyan,hogy a fejvadász cégnél aláírtam mindent,bent a cégnél is és utána lett kitöltve a munka megnevezése.A fejvadászoknál segédoperátor voltam,a cégnél csomagolóként regisztráltak,de közben a logisztikát nyomtam!Ez mind akkor derült ki amikor leszámoltam,hogy vertek át!Kérdező nagyon figyelj oda az ilyenekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!