Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kinek mi a szakmája és mennyit...

Kinek mi a szakmája és mennyit keres havonta?

Figyelt kérdés

Ez nyilván anonim, így nyugodtan leírhatjátok :)

(a kérdést azért ide írtam, mert ez egy népszerű kategória)

2014. ápr. 22. 13:02
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
0%
IT rendszermérnök
2014. ápr. 23. 22:37
 32/36 anonim válasza:
35%
Hoppá! Tehát rendszermérnök, ha nettó 260 ezer (pályakezdő)
2014. ápr. 23. 22:38
 33/36 anonim ***** válasza:
89%
Tanuló napi 8-9 órában, juttatások: tantárgyként havi 1 témazáró + dolgozatok, felelések, ingyen tankönyv ( 12 000 Ft-ig, ami ugye nem pont korrekt, mert a tankönyvcsomagunk 43 000 Ft lenne, szóval 2 tannyelvű iskolában csak az egyiknek van könyve, nincs matek, fizika, kémia, ének, rajz tankönyv és egyáltalán nincsenek munkafüzetek, persze ez csak mellékes a korrekt és tökéletes magyar államban... ), ingyen étkezés ( de csak mert nagycsaládosak vagyunk... ), ezek felül egy ideig 12 óráztam a TESCO-ban diákmunkásként éjszaka ( ugye milyen jó, hogy max. napi 6 órát lehetne dolgozni reggel 8 és este 10 között, és a minimálbér min. 20%-át kellene megkapni? Na ők csak a fizetést tartják be ), ezt már nem csinálom, iskola mellett nem megy, ill. a szomszédom tart állatokat ( kutya, macska, tyúk, csirke, kacsa ) amikre vigyázni szoktam + etetés, füvet nyírok, gazolok, földet pakolok és amikor építkeztek besegítettem. Szóval kb. havi 10-20 000 Ft, ez természetesen változó, mert van olyan hogy semmit nem kapok, mert nem kérnek meg semmire, míg van olyan hogy 30-at is megkeresek ( nem 1 szomszédról van szó, hanem kb. 7-8-ról ).
2014. máj. 1. 23:54
 34/36 anonim válasza:
Benzinkúton dolgozom, kasszás vagyok (nem kaszás, mert mindig is nagyon figyelek, hogy jól adjak vissza, nekem nem fér bele az erkölcsimbe, hogy így szerezzek pénzt magamnak). Autópályás kúton dolgozom, minimálbért utal a munkáltatóm,semmilyen más juttatást nem kapok, hiába a 7 éves munkaviszony(ez nagy szó, ez idő alatt 5 főnököm volt már és mindenki lecserélődött többször is, beleértve az egész multi vezérigazgatóját is). A fizetéshez összesen a 9Ft/km munkába járás jár, ez jelentkezik a minimálbéren felül. Tehát összesen napi 100km munkába járással nettó 105.000 Ft. Ezért cserébe a szart is kihajtják az emberből és minden műszak előtt kis leltárt kell végezni és a hiányt azonnal kifizettetik az adott műszakban lévővel, vagy ha te nem számolsz akkor veled. Napi leadó van minden műszakban, és a rádió jogdíját is a munkavállalóknak kell kifizetniük. Jelentést kell írni a kollégáknak egymásról(nyilván ez már olyan gusztustalan, hogy írásban nem csinálja senki, de azért szóban mindig van nyoma, hogy valaki csacsog:) ). Időnként rögtönzött leltárt csinál a munkáltató egy-egy termékből és a hiányokat kifizetteti, ugyanígy a lejárt termékeket is, amiből többet rendel a kelleténél és nem fogy el. Hogy miért maradok itt? Minden műszakban megfordul a fejemben és igazán értelmes választ sohasem tudok rá adni. Én egy szegényebb megyéből származom és itt a kúton kb 2szer annyit keresek mint otthon tudnék, be vagyok jelentve minimálbérre :( , és mivel én írom minden napi jattom és kiadásom, ha odafigyelek, akkor egy manapság normális fizetésre jövök ki. Ebből nem lesz Bahamák és új autó sem, házat sem fogok venni belőle ezért nem fogok itt maradni, de ez alá sem akarok menni. tehát nyelvet kell tanulnom és akkor egy nyugisabb de legalább így fizető állást szeretnék, ahol legalább egy nyamvadt kajajegyet is adnak vagy egy kicsit nagyobb emberséget nyújtanak. Nem hiszem, hogy gondtalan életet biztosító fizetésem lesz ebben az országban valaha is, de vannak saját tevékenységeim, ami sok munkával jár (mezőgazdasági tevékenység) a kettő együtt talán elég lesz egy stresszmentesebb, évi egy nyaralást megengedő nyugodt családi élet megvalósítására.
2014. júl. 23. 13:37
 35/36 SunCityMyHome válasza:

A szakmám esztergályos.Dolgoztam is benne 2 évet.Havi 120-ért.

Aztán rátermettségemnek és műszaki tudásomnak/érdeklődésemnek köszönhetően elhelyezkedtem egy Európai méretű cégnél(autókkal foglalkozunk) ami Franchise rendszerben működik és minden nagyobb városban van Magyarországon is.5 év alkalmazotti viszony után vezetői üresedés lett a szegedi telephelyen.Mivel mindig spórolós voltam,ki tudtam fizetni az üzemeltetési jogot így most dolgozom benne mint alkalmazott havi nettó 100-140ezer forintért(forgalom függő)2 munkatárssal együtt akik szintén ennyit keresnek,és mint vezető keresek 300-800ezer forintot tisztán.Ehhez Szegedre kellett költöznöm,2 éve élek itt,egyedül.

2014. szept. 17. 02:17
 36/36 anonim ***** válasza:
Közgazdász, vállalkozó, netto 350-400e, heti 60-65 óra munkavégzés mellett.
2015. márc. 3. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!