Hogyan tudok mégjobban fizető állást találni, milyen lépcsőket kell megmászni érte? Szerezzek még valami papírt?
Figyelt kérdés
Angol középfokú C nyelvvizsgám van, műszaki menedzser bsc diplomám (most járok mesterszakra egyetemre) van targoncavezetői és emelőgépkezelői OKJ-m (előbbi jogosítvánnyal együtt). Munkatapasztalatom kb 3 év logisztikai területeken. Mit kell még megtennem azért hogy mondjuk egy jól fizető középvezetői állást megtudjak szerezni?2014. ápr. 20. 17:08
1/6 anonim válasza:
"targoncavezetői és emelőgépkezelői OKJ-m (előbbi jogosítvánnyal együtt)"
A bsc mellett ezt javaslom, tagadd le!
2/6 A kérdező kommentje:
Hát pedig a jelenlegi munkahelyemnél ez plusz pont volt hogy ezekre is van papírom.
2014. ápr. 20. 17:20
3/6 anonim válasza:
17:10
Tagadja le hogy tanult?
Na olyan munkahelyről kell menekülni, ahova hazugsággal lehet csak bejutni!
4/6 anonim válasza:
Igen, tagadja le, hogy valaha is a targoncavezetesben latta a jovojet.
5/6 anonim válasza:
hát ha én azt nézem a csoportvezetőnk csak ahhoz ért, amit csinál, minden végzettség nélkül és havi min 400 ezret kap a főnöktől...
én azt javasolnám, egy valami mellett kötelezd el magad, és abban légy a legjobb
6/6 A kérdező kommentje:
Mivel logisztikai területen dolgozom és logisztikára szakosodtam nem volt hátrány abszolút a targoncás és az emelőgépes papír. Nem ebben láttam a jövőmet, de úgy gondoltam nem lesz baj ha megcsinálom, legalább lesz plusz egy szakmám. Állásinterjún tetszett is nekik. De ettől függetlenül mit érdemes még megszerezni? Van valami hasznos tanfolyam még vagy okj?
2014. ápr. 20. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!