1/12 anonim válasza:
Imádom az ilyen se füle se farka kérdéseket...
2/12 anonim válasza:
Bankigazgató, világhírű sztársportoló
3/12 anonim válasza:
Utasszallito repulogep-pilota, legiforgalmi iranyito, bankigazgato, csak hogy egy parat emlitsek.
Igy 10 evesen (kb. annyi lehetsz a kerdes szinvonala alapjan) korai meg ezen gondolkozni...
5/12 anonim válasza:
a papok jól élnek, de a pápa még jobban, hajrá
6/12 anonim válasza:
Élsportoló, olimpiai aranyérem sok pénzt hoz a konyhára. Minél több van belőle azt több pénz.
8/12 A kérdező kommentje:
Nem tíz éves vagyok.Csak még nincsenek elképzeléseim pedig lassan itt lenne az ideje választani.A barátaim már mind tudják hogy hová mennek és hogy mik lesznek,de én még nem.Nem tudok választani.Ez az én hibám.Sohase mertem megmondani mit szeretnék.Ezáltal már dönteni sem tudok.
Csak azért kérdeztem tőletek hogy hátha kapok egy használható választ.Mert meg kell mondjam ezekre még akkor se gondoltam mikor kisebb voltam.
Sajnálom hogy az idétlen kérdésemre pazaroltátok az időtöket.
2014. ápr. 20. 01:08
9/12 anonim válasza:
mit szeretsz csinálni? most mindentől eltekintve
10/12 A kérdező kommentje:
Azt hiszem hogy végrehajtó leszek,vagy banki ügyintéző
2014. ápr. 23. 06:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!