Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Ha egyszer lemondom a GYES-t,...

Ha egyszer lemondom a GYES-t, -munka miatt- akkor később már nem igényelhetem újra?

Figyelt kérdés
(Ha mondjuk megszűnik a munkaviszonyom és még nem töltötte be a gyerekem a 3 éves kort)
2013. júl. 16. 08:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták a Munkaügyiben tavaly, hogy csak 1x lehet újraigényelni. Tehát ha visszamondod munka miatt, aztán az mégsem jönne össze, akkor újra igényelheted agyest, és megkapod. De ha mégegyszer visszamondod, és akkor sem jön össze a munka, akkor már nem fogod újra kapni a gyest, hiába nincs még 3 éves a gyereked.
2013. júl. 16. 08:14
 2/4 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm :)
2013. júl. 16. 08:15
 3/4 anonim ***** válasza:
első válaszoló jól írja. A GYES-t egyszer félbe lehet szakítani
2013. júl. 16. 08:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez melyik jogszabályban van benne? Mármint hogy csak egyszer lehet újraigényelni?

Köszi előre is.

2013. júl. 28. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!