NightHero kérdése:
Honnan lehetne sok pénzt szerezni? ( leírás alul )
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és van 150 ezer Ft-om befektetni valamibe de úgy hogy mondjuk a dupláját hozza vissza vagy esetleg többet? tippeket várok mivel lehetne gondoltam a pisztácia fákra , de nem tudom segítsetek:D2014. ápr. 11. 18:18
1/4 anonim válasza:
Szerinted, ha lenne ilyen lehetőség, akkor dolgozna valaki is minimálbérért?
2/4 anonim válasza:
17 évesen már igazán kinőhetnél a mesékből...
3/4 anonim válasza:
Kösd le mondjuk 20 évre a bankban, kockázat nélkül. Akkor vissza fogja hozni az árát.
Biztos kereseted nem lesz belőle, de mondjuk vehetsz dolgokat olcsón, és próbálhatod eladni kicsit drágábban. Ennyi a lehetőséged.
Azt sem érdemes figyelmen kívül hagyni, hogy 600000 HUF jövedelem feltt adóköteles a bevétel. Így nem jönnél ki 300000-ra.
Amit én tudok javasolni, hogy vegyél kissebb használt elektronika cikkeket külföldről, mondjuk némethonból. És add al mondjuk 10000 HUF-al drágábban, mint amennyibe került a részedről. Ha ez sikerül, akkor lesz egy kis pénzed, és biztosan van üzleti érzéked :)
4/4 anonim válasza:
"Kösd le mondjuk 20 évre a bankba"
Szerinted 20 év múlva mit fog érni ez a forint? Feltéve ha addigra még létezik ez az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!