Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pályakerezdők! Ti hogy találta...

Pályakerezdők! Ti hogy találtatok állást?

Figyelt kérdés

Én lassan 5 hónapja otthon vagyok, és eddig semmi nem jött össze. Ti hogy találtatok munkát?

(2 szakmám van, tapasztalat viszont nincs, ismeretség se nagyon)

Esetleg valami tanács?

2014. ápr. 10. 17:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ne add fel, próbálj meg kitűnni, képezd magad, légy pozitív! ;)
2014. ápr. 11. 21:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Hirdetés útján (profession), junior pozícióban szakmában, kevés fizuért.
2014. ápr. 12. 09:52
 13/14 anonim ***** válasza:
ja, es persze ne csak a lakohelyeden nezz, oda kell menni/koltozni ahol a munka van.
2014. ápr. 12. 11:50
 14/14 anonim ***** válasza:

-képezd magad,-

-oda kell menni/koltozni ahol a munka van-

Szerintem azért nem ilyen egyszerű a dolog, könnyű ilyeneket odavágni, hogy költözz meg tanulj, de ha valakinek nincs állása, pénze, mégis miből képezze magát vagy költözzön? 2 diploma, nyelvvizsga, okj-és képzés után már nincs kedvem többet tanulni, ezekkel se mentem sokra, esetleg ha valahol hosszú távon alkalmaznának, akkor belevágnék egy odaillőbe, de így ötletem sincs mit lehetne tanulni. A költözésről meg annyit, ha a férjemnek itt van jól fizető állása, és szereti is amit csinál, ahol élünk, én meg közmunkán sínylődők, akkor mégis hova költözzek?

2014. ápr. 12. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!