Van valami gond az önéletrajzommal, Decathlonba szeretnék menni dolgozni, de nem hívtak még vissza?
komolytalannak hat?
Decathlonba jelentkeztem, jövőre a továbbtanulás miatt szeretnék pénzt keresni, tetszik a hangulata, egy ismerősöm melózik itt, és azért gondoltam, hogy ha őt felvették, akkor engem miért ne, de már 6 napja, hogy beadtam az önéletrajzot(igaz, fekete-fehér volt) és nem írtak vissza, akkor ezt már el is felejthetem?
köszönöm!
eléggé komolytalan igen. Bár eladónak nem is kell komoly önéletrajz, de lehet, hogy azt veszik fel aki rendeset küld be.
Google képkeresővel első találatok között, ez pl egész normális:
Alapvetően nincs gond az önéletrajzoddal. Kicsit lehetne bővebb, írj példákat a címszavakhoz. Egy kísérőlevél feldobná, ahol beleírhatnád, hogy milyen pozícióra, hány órás munkaidőre jelentkezel, miért tartod alkalmasnak magad a feladatra. Mindenképp online töltsd fel a jelentkezésed (Decathlon karrier oldal), mert azt nézik, úgy több áruházhoz is pályázhatsz egyszerre.
Nem mindenkit hívnak vissza, csak aki a profiljuknak megfelel, és őket se azonnal, lehet csak több hét múlva... Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!