Kinek van jogilag igaza, és mik a teendők?
A helyzet az, hogy egy munkaerő kölcsönző cégnél vállaltam munkát, az ő szállásukon lakom (a szálláson nem a munkába állásom napjától vagyok, így a szerződésben sincs benne, de a munkaközvetítő szállása). Április 3. óta nem voltam dolgozni. Még aznap szerettem volna felmondani, de a munkaközvetítő főnöke nem volt az irodájában (elvileg minden héten péntek délig van ügyfélfogadás. A felmondási szándékommal megjelentem pénteken is, de ismételten csak az asszisztense volt jelen, mondta, hogy próbálkozzak hétfőn.
Hétfő reggel (azaz ma) megjelent a főnök a szálláson, mondtam, hogy szeretnék felmondani, és mondta, hogy akkor hagyjam el a szállást, és írjuk alá a papírokat MA, de a fizetést neki csak 10.-én kell kifizetnie. Nincs hol laknom most 3 napig. Pedig már nagyon szükségem lenne arra a pénzre, hogy elutazhassak haza, innen 400 km-re. Tényleg csak 3 napra rá köteles kifizetni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!