Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri a jövőmet a robbanómoto...

Megéri a jövőmet a robbanómotorokba (főként benzines) fektetni?

Figyelt kérdés

Nagyon imádom az autókat, mindenem szinte (itt most versenyautókról beszélek), és jövőben is ezzel akarok foglalkozni, mint szuperkocsi technikus (akár valami nagyobb autócégnél, akár valamilyen versenyző csapatnál), DE...nagyon kezdenek jönni az elektromos autók a divatba, én meg rühellem őket, és nem tudom mi lesz a jövőben. Még ha milliókat is fizetnek, akkor se nyúlok 1 ujjal se ezekhez a xar porszívókhoz. Szóval ki mit gondol róla?

Azt, hogy hogy jutok el oda, meg mennyit kell tanulni, azt hagyjuk ki, tisztában vagyok vele. És itt nem a finnyáskodásról van szó, pusztán elvekről.

2014. ápr. 3. 23:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"És amíg ennyi a fogyatékos az utakon, addig sürgetném az automata pilótás és intelligens városos fejlesztéseket is."

Szerintem ő maximum 10 éves lehet.

"És nem akarok kimenni az utcára úgy, hogy ilyen fosrakások vannak csak az utakon"

Akkor ne menj.

2014. ápr. 4. 11:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem rá mondtam, hogy fogyatékos, hanem ezekre a gondolataikba mélyedő, szórakozott lángelmékre mindenfelé.
2014. ápr. 4. 11:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Nyugi, sose fognak elterjedni az elektromos autók, a jövő a benzinben van, a dízelmotorok fognak kihalni.

esetleg benzin elektromos szóba jöhet.

Am én is an agy frodulatú mocikat a csípem, amik forgonal 8-9 ezret, és minimum 6 hengeresek.

2014. ápr. 4. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!