Otp autónyeremény betétkönyvről ki mit gondol? Megéri vásárolni vagy ebbe pénzt fektetni?
Megéri annak aki nyer vele. Nem éri meg annak, aki nem nyer vele. Akárcsak egy lottószelvény vásárlásnál....
Ha üzletileg, befektetésként felfogva nézed a dolgot akkor nyilván nem éri meg, mert nagy eséllyel sose nyersz, kamatot pedig nem fizetnek, hiszen abból lesznek a nyeremények. Így valószínűleg jobban jársz, ha inkább kamatoztatod valahol azt az épp felesleges kis pénzed.
Szóval tulajdonképpen a kérdésed semmivel se más, mintha bármilyen szerencsejátékról kérdeztél volna. Szerecsejáték mindig csak annak a kevés szerencsésnek éri meg, aki többet nyer, mint veszít vele plusz annak aki a játékot rendezi, aki mögötte áll.
Tegnap is mondtam már neked.
Nekem van kb 6 vagy 7 db. Úgy 8-10 évettem őket (lehet van olyan amit csak 5 éve). Még a közelébe sem voltam soha.
Nem váltom vissza, úgy vagyok vele ezzel az 50ezer forinttal (van 10ezres is, meg 5ös) nem sok mindent kezdhetnék, hátha egyszer bejön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!