Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Otp autónyeremény betétkönyvrő...

Otp autónyeremény betétkönyvről ki mit gondol? Megéri vásárolni vagy ebbe pénzt fektetni?

Figyelt kérdés
Valakinek valami tapasztalat róla?
2013. máj. 27. 16:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Megéri annak aki nyer vele. Nem éri meg annak, aki nem nyer vele. Akárcsak egy lottószelvény vásárlásnál....

Ha üzletileg, befektetésként felfogva nézed a dolgot akkor nyilván nem éri meg, mert nagy eséllyel sose nyersz, kamatot pedig nem fizetnek, hiszen abból lesznek a nyeremények. Így valószínűleg jobban jársz, ha inkább kamatoztatod valahol azt az épp felesleges kis pénzed.

Szóval tulajdonképpen a kérdésed semmivel se más, mintha bármilyen szerencsejátékról kérdeztél volna. Szerecsejáték mindig csak annak a kevés szerencsésnek éri meg, aki többet nyer, mint veszít vele plusz annak aki a játékot rendezi, aki mögötte áll.

2013. máj. 27. 16:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Tegnap is mondtam már neked.

Nekem van kb 6 vagy 7 db. Úgy 8-10 évettem őket (lehet van olyan amit csak 5 éve). Még a közelébe sem voltam soha.

Nem váltom vissza, úgy vagyok vele ezzel az 50ezer forinttal (van 10ezres is, meg 5ös) nem sok mindent kezdhetnék, hátha egyszer bejön.

2013. máj. 27. 17:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!