Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire lehet most munkát...

Mennyire lehet most munkát találni Budapest környékén?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Évek óta külföldön dolgozom de megszűnt a munkám és abban az ágazatban ahol eddig dolgoztam,úgy tűnik hogy nem is fogok már itt hosszú távú,biztos állást találni. Egyre kevesebb a munka mindenkitől ezt hallom. Felmerült bennünk a haza költözés,de otthonról is csak azt hallom hogy nincs munka és leépítések vannak. Mi igaz ebből? Ha Budapest környékére mennénk akkor mennyire lehet munkát találni most? Illetve januártól mennénk. Bármilyen betanított munka is megfelel,nincsenek nagy elvárások. De naponta látok olyan híreket hogy otthon a gyárak sorra küldik el az embereket. Autóipari betanított munkát már egyáltalán nem is hirdetnek. Fel van fujva a dolog,vagy valóban ilyen szar a helyzet? Köszönöm előre is. 28/ N

nov. 29. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát a mi városunkban a Mekiben, Burger kingben lasszóval fogdossák az embereket, szerintem Budapesten is.
nov. 29. 17:18
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Idén az ismerettségi körömben is többen és én is váltottam munkát. Bp-n illetve az agglomerációban is gond nélkül viszonylag gyorsan sikerült állást találnunk, kinek milyen szektorban volt tapasztalata.

Év vége nem a legideálisabb az új munkahelyet megtalálni. Ilyenkor kicsit bealszanak a cégek, indul a decemberi szabadságolás.

Mondjuk nem az autoipari munkát ajánlanám első körben. Több műszakban dolgoznak szalag mellett túlórában, ahol tényleg nézik is és mérik is a teljesítményt, hogy mi megy ki a gyárból. Nagyon kitett az ágazat a németeknek. Mindig csak oda át kell pillantani vagy nyomon követni a híreket. Főleg ha munkaközvetítő cégen keresztül vesznek fel, azt az állományt fogják elbocsatani első körben, ha vissza esik a megrendelések száma.

nov. 29. 19:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
nov. 29. 20:32
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

Igen, sori biorobotból most kicsit kevesebb kell, de a város peremén, és környékén mindig lezs lehetőség.

Mondjuk nem tudom mennyire kapkodnak majd oylanért, aki ennyi kintlét után megelégszik a betanított munkával még mindig

nov. 29. 21:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát nyilván ha idővel lenne jobb is mint a betanított munka akkor majd váltanék. Csak arra akart a kérdés irányulni hogy egyáltalán mennyire van otthon munka,mert tényleg naponta látok egy-egy hírt hogy micsoda nagy leépítések vannak. És nyilván ha haza kell menni akkor nem válogatnék hanem minnél előbb szeretnék elhelyezkedni aztán pár hónap múlva biztos lenne jobb lehetőség is mint a betanított munka.
nov. 29. 22:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kevés munka van,rengeteg munkanélküli. Erre számíts
nov. 30. 09:52
 7/7 anonim ***** válasza:
71%
Szektor függő. Mi most egyszerre lettünk munkanélküliek egy barátnőmmel (26, diplomások vagyunk). Nekem dobálják a cégek a lehetőségeket, neki 2 jött be 1 hónap akatt.
nov. 30. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!