Mennyire lehet most munkát találni Budapest környékén?
Idén az ismerettségi körömben is többen és én is váltottam munkát. Bp-n illetve az agglomerációban is gond nélkül viszonylag gyorsan sikerült állást találnunk, kinek milyen szektorban volt tapasztalata.
Év vége nem a legideálisabb az új munkahelyet megtalálni. Ilyenkor kicsit bealszanak a cégek, indul a decemberi szabadságolás.
Mondjuk nem az autoipari munkát ajánlanám első körben. Több műszakban dolgoznak szalag mellett túlórában, ahol tényleg nézik is és mérik is a teljesítményt, hogy mi megy ki a gyárból. Nagyon kitett az ágazat a németeknek. Mindig csak oda át kell pillantani vagy nyomon követni a híreket. Főleg ha munkaközvetítő cégen keresztül vesznek fel, azt az állományt fogják elbocsatani első körben, ha vissza esik a megrendelések száma.
Igen, sori biorobotból most kicsit kevesebb kell, de a város peremén, és környékén mindig lezs lehetőség.
Mondjuk nem tudom mennyire kapkodnak majd oylanért, aki ennyi kintlét után megelégszik a betanított munkával még mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!