Melyik az a terület amelybe, ha időt (tanulás) ölök akkor 2 év után már jövedelmező lehet? Hogy lehet ezt felmérni?
Jelenleg egy képzésre járok, de, ha elvégzem sanszos, hogy nem tudok majd vele elhelyezkedni. Eddig a webszerkesztéssel és webdesignnal szerettem volna foglalkozni. Viszont utána néztem és azon felül, hogy több mint telített a piac rengeteg ingyenesen elérhető oldal sablon/templates elérhető.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Jól tetted, hogy utánanéztél.
Amúgy a sok template nem feltétlenül baj. A szolgáltatásod arra is épülhet, hogy te készítesz template-eket, ezen belül telepítesz is pl. Wordpress-t az ügyfél tárhelyére, ráhúzod a sablont, és beállítgatod azt, amit kér. Erre biztosan van igény, és sok cég nem enged(het)i meg magának, hogy milliós nagyságrendben vásároljon egyedi fejlesztésű weboldalakat.
De ebben valóban telített lehet a piac, viszont úgy látom, akinek megvannak a referenciái, annak van munkája bőven.
"Azzal leszel eredményes amiben jó vagy és örömmel csinálod."
Értem én, csak akkor van gond, ha nincs kimondottan ilyen terület. Illetve rengeteg munkanélküli is van, mert olyan szakmát/diplomát szereztek amely lehet, hogy érdekli őket, de nincs rá kereslet.
Ezért is tettem fel a kérdést, hogy az ajánlatoknak utánanézve eldönthessem, hogy esetleg mi érdekelne.
Engem leginkább az ijesztett meg, hogy szó szerint százasával állnak rendelkezésre ingyen template-ek. A blog szolgáltatóknak és olyan szolgáltatóknak akik például domain mellé admin felületet is biztosítanak, nekik is rengeteg előre elkészített ingyenes, illetve megvásárolható sablonjaik vannak. Ezen felül több fórumon is olvastam, hogy ilyen területen végzett szakemberek sem nagyon tudnak elhelyezkedni, a szabadúszó életmód pedig azoknak működik akiknek -ahogy te is írtad- referenciájuk van.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!