Aki sikeres a hálózatépítésben! Mi okom lenne nem abbahagyni az MLM-et, ha az ismerőseim közül egy sem csatlakozott?
Tudom keveset kérdeztem meg, mert eleve kevés is van, 20 éves vagyok, fél éve kezdtem és azóta kb embert kérdeztem meg az üzletről, egy sem csatlakozott(1 ember igen, de nem csinálja az üzletet nem is próbált ki terméket)..elhiszem, hogy az üzlet csak a nagy számok törvényével megy, de ha nincs ismerősöm akkor, honnan legyen lelkesedésem ismerkedni és tovább csinálni, ha azok közül akiknek úgy gondoltam, hogy beszállnak egyiket sem érdekelte
Amway üzletben vagyok
szkeptikusok, mlm-et a legnagyobb baromságnak tartók véleménye nem érdekel
köszönöm!
Jaja, az Amway kamu, illegális is meg minden. Azért közben köszöni szépen, jól van..
De már nem érdemes csatlakozni, már túl késő, az okos ember már az internetről tájékozódik, és hisz a bölcs véleménynyilvánítóknak.
Én magam szerencsés vagyok, én ebből élek, és nekem még nő is az üzletem, de ez csak azért van, mert még idejében elkezdtem, mondhatni az elsők között. Gyorsan döntöttem, akkor csatlakoztam, amikor még csak 20 éve volt az országban. Ma már, hogy itt van 23 éve, (érted.. huszonHÁÁÁÁROM éve) most már csak a legnagyobb lúzerek csatlakoznak.
Áh, abba is hagyom, és megyek, beülök robotolni munkahelyre megint.. És rábeszélem erre a vezetőimet is. Ez lesz a leghelyesebb. Hiszen egy hiteles forrás megmondta ezt itt, a leghitelesebb magyar információs médiumon, a gyakorin...
Báz, gyerekek, ezt hogy bírjátok? Most komolyan?!?
Nem néztem végig az összes kommentet, mert leragadtam az első oldalon...mi az, hogy az ismerőseidet nemérdeklik a háztartási termékek?? :D Valamivel csak mosnak ruhát, mosogatnak edényeket, vagy tusolnak mondjuk inden nap :D Az a legnagyonbb probléma szerintem, hogy alapvetően te magad nem hiszed el, hogy képes vagy rá. Én azt javasolnám, hogy ülj le a szponzoroddal, és beszélgessetek egy kisit még egyszer a termékekről, az összetevőikről, és arról, hogy te valójában mit is szeretnél. Az üzlet egyébként nem a háztartási termékek elsózásáról szól, ezért javasolnám, hogy kérdezd meg a szponzorod, hogy is működik a dolog. Lehetséges, hogy nem minden világos az első pár találkozáson. Viszont akkor tudsz csak valamiről hitelesen beszélni, ha saját magad számára hiteles vagy, és hiszel abban, amit csinálsz. Fogorvos sem tudsz lenni, ha undorodsz a fogak látványától, és elhiszed, hogy a kezed márpedig remegni fog. Sok sikert mindenesetre :)
Egyébként nem hiszem el, hogy Facebookon 20 ismerősöd van. Ne szortírozz ;) Hadd döntsék el ők, érdekli-e őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!