Aki sikeres a hálózatépítésben! Mi okom lenne nem abbahagyni az MLM-et, ha az ismerőseim közül egy sem csatlakozott?
Tudom keveset kérdeztem meg, mert eleve kevés is van, 20 éves vagyok, fél éve kezdtem és azóta kb embert kérdeztem meg az üzletről, egy sem csatlakozott(1 ember igen, de nem csinálja az üzletet nem is próbált ki terméket)..elhiszem, hogy az üzlet csak a nagy számok törvényével megy, de ha nincs ismerősöm akkor, honnan legyen lelkesedésem ismerkedni és tovább csinálni, ha azok közül akiknek úgy gondoltam, hogy beszállnak egyiket sem érdekelte
Amway üzletben vagyok
szkeptikusok, mlm-et a legnagyobb baromságnak tartók véleménye nem érdekel
köszönöm!
Mi okod lenne nem abbahagyni?
Ugyanaz, amiért egyáltalán elkezdted! Van olyan célod az életben, ami csak ezzel valósítható meg? Van? Akkor nem teszel fel ilyen kérdést. Nincs? Akkor hagyd a fenébe az egészet, csak felesleges frusztrációt okozol magadnak is, az ismerőseidnek is és a szponzorodnak is!
Van célom, és elég erős bennem ezért állok mindig azon az oldalon amikor kételkedem, hogy folytassam tovább
11es, te is Amwayzel, vagy FLP."Amikkel én foglalkozom, azok szuperek és megérik az árukat, nem cserélném másra" ezt értsem úgy, hogy sokkal jobb minőségűt kapsz azon az áron amin megveszitek?
Ha 21 embert kérdeztél meg eddig, akkor már majdnem elkezdted az üzletet.
Nem a barátok számán múlik. A legtöbb sikeres hálózatépítő ugyanígy kezdte, hogy egy barátja sem csatlakozott, vagy aki csatlakozott, az nem csinált semmit, és szinte mindegyik legalább egy barátjától megkapta azt az ömlengést, amit már korábban kifejtett neked pár ember. Első leckéd, hogy az ilyesmi ne tudjon eltéríteni. Tanácsot meg ne itt kérj, hanem a szponzorodtól! Nem keresztvonalazunk! :)
Az üzleted akkor indul, ha a barátaidon már túl vagy
Mesélek egy történetet, hátha segítek vele. Szintén 20 éves vagyok, tavaly érettségiztem. Olyan a családom, aki minden egyes forintot felhánytorgat, amit rám költ. Államilag finanszírozott helyre nem sok esélyem volt bejutni, ezért elkezdtem gondolkozni a lehetőségeken. Ha továbbtanulok, akkor jó ideig nem lesz lehetőségem pénzt keresni, sőt...még egy vagyont költhetnek rám,ha egyetem mellett dolgoznék, akkor meg nem lenne elég időm tanulni, vagy csak simán évekig pokol lenne az életem. Ekkor jött az ötlet, hogy 1-2 évet dolgozok előtte, mielőtt visszamegyek sulizni, addig kitalálom, h konkrétan milyen szak érdekel, és a saját pénzből tudom finanszírozni a költségeket. Az egész nyarat munkalehetőségek keresgélésével töltöttem, de semmi olyat nem találtam, ahol nem éhbérért kell dolgozni valami alantas helyen, vagy bikiniben füvet nyírni. Amikor már azon gondolkoztam, hogy a határon kivül próbálok szerencsét, ismét megkerestek az MLM-mel, és én adtam neki egy esélyt, mert tényleg nem igazán láttam más lehetőséget. Amikor először hallottam a Multi-Level Marketingről, már akkor is nagyon tetszett, csak úgy gondoltam, h túl szép, hogy igaz legyen, és kerestem, hogy hol van a csapda, bár én ezt úgy képzeltem el, hogy mindenki olyan lelkes lesz, mint én, gyorsan kötnek velem néhány szerződést, és dőlni fog a lé. Nem így történt. A családom minden reggel elmondta, hogy mekkora idióta vagyok, utána a barátaim. Az egy dolog, h senkit nem hoztam lázba a sugárzó lelkesedésemmel, és egyáltalán semmi nem érdekelte őket, amit ajánlani tudunk...de még baromnak is tartottak. A negatív tapasztalatok ellenére, úgy döntöttem, hogyha már belekezdtem, akkor nem adom fel. Eljártam minden képzésre, és hallgattam a profikat, és jóba lettem a csapattal is. Aztán egyszer csak, magától felhívott egy ember, akinek meséltem a lehetőségről, és ez megadta a kezdeti löketett, aztán jöttek többen, és elmondhattam, hogy valamit fel tudok már mutatni, és ezért még többen érdeklődtek. Akiket régen a barátaimnak neveztem, azokat már nem tartom annak, mert rájöttem, h sosem hittek bennem, és most már majd felrobbannak a féltékenységtől, amikor meglátják, a külföldön készült képeimet, ahova abból a pénzből megyek el, amit MLM-mel keresek. Már sulizni sem vágyok vissza. Az emberek többsége azért tanul tovább, hogy egyszer olyan munkája lehessen, amivel sok pénzt kereshet. Szükségünk van tudásra, de ez nem feltétlen az iskolapadban megszerezhető tudás.
Senki se mondta, hogy könnyű lesz, de sose add fel! :))
"valami alantas helyen"
Hát ha valami akkor az mlm az ami egy k#urva alantas dolog. Annál már csak a Zepter az aljább. :D
Kedves kérdező!
Nem vagyok MLM-es, a vásárlói ajánlások hálózatszerű viselkedését kutatom többek között. Ami ugyan nem MLM, de elég sokszor találkozik a kettő.
Szóval én elfogadom, hogy ez egy üzlet, egy kereskedelmi forma. Akkor viszont a következő a helyzet:
A te feladatod az, hogy üzleti partnereidnek szolgáltatást nyújts, ezek pedig : Az AMWAY mint üzleti partnered, az ezzel a céggel közös vásárlóitok, az ezzel a céggel közös üzleti partnereitek, illetve a partner céged és közös partnereitek lehetséges célpiaca.
Ennek fényében akkor viszont két dolgot mutatnék meg neked, az egyik, hogy te egy globálisan kereshető forumon azt írva, hogy benne vagy az AMWAY üzletben, kifejted, hogy nem igazán érted, hogyan érik meg a termékek ilyen áron. Erre mondjuk megnevezésnek milyen szolgáltatást írnál a számlára? Ez ugyan is egy üzlet az üzleti életben egy partneredről, a saját cégedről, tevékenységedről nem írhatsz felkészületlenül.
A másik, hogy az elmúlt fél évben te 20-25 barátodat úgy kérdezted meg, valamiről úgy, hogy te nem ismered az üzleti partnereid termékeinek termékelőnyeit azokat az előnyöket amik megalapoznák az árat. – Többek között a szolgáltatás része, hogy ezeket az előnyöket tőled meglehet tudni.
Azaz életedben először és anyagi érdekből olyasmit ajánlottál a barátaidnak aminek a termékelőnyeit nem ismerted. – Ez a barátaid számára nem vonzó, ők nem akarják azt csinálni amit tőled láttak.
Mindezek miatt én úgy gondolom, hogy te jelenleg nem MLM-el foglalkozol, hanem azzal amit mások annak hisznek, mint például most 20-25 barátod. –Tehát nem tudod abbahagyni, maximum elkezdeni.
Egyébként nem fog ide olyan szintű hálózatépítő írni akinek a válaszára számítasz, mert nem a neten építi az üzletet, nem kereszt vonalazik, nem konzultál globális forumokon, stb.
Sok más hasonló dolog miatt egyetlen ilyen kérdésre sem ők fognak válaszolni, sem a mennyit keresel, sem a miért jók a termékek, sem a miért nem lép be a barátom jellegűekre. Az ide való irkálás nem másolható számukra, ezért nem mutatnak ilyen példát.
Kedves kérdező,
Azért nem megy az értékesítés, mert a társadalom már immunis lett az Amway-névre. Mindenki tudja már hogy mocskos átverés az egész, már 10 éve is az volt, de akkor még volt egy széles tudatlan réteg. Mostmár nincs. Az MLM már a múlté mivel már nincsen több átverhető ember. Akit lehetett, azt már átverték, újakat nem találnak. Üzletkötők is kizárólag az iskolázatlan, nyelveket nem beszélő, lecsúszó alsó-középosztályból válogatnak, illetve a naív frissdiplomások esnek még át a zepter-tűzkeresztségen álláskeresés kezdetekor.
Egy szavát ne hidd el az ilyen fórumokban írkáló "MLM-es milliomosoknak", hiszen pontosan úgy hazudnak mint a rokkantnyugdíjasoknak mikor rájuk sózzák a túlárazott edényeket.
Az MLM a kapitalizmus mélypontja. A piacgazdaság legaljasabb formája, ami családokat, emberi kapcsolatokat tesz tönkre.
"Üzletkötők is kizárólag az iskolázatlan, nyelveket nem beszélő, lecsúszó alsó-középosztályból válogatnak, illetve a naív frissdiplomások esnek még át a zepter-tűzkeresztségen álláskeresés kezdetekor. "
LOL, te már csak tudod. :D Annyira szánalmas az itteni vergődésed. Látszik, hogy sík hülye vagy az egész értékesítési és főleg az MLM szakmához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!