Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki sikeres a hálózatépítésben...

Aki sikeres a hálózatépítésben! Mi okom lenne nem abbahagyni az MLM-et, ha az ismerőseim közül egy sem csatlakozott?

Figyelt kérdés

Tudom keveset kérdeztem meg, mert eleve kevés is van, 20 éves vagyok, fél éve kezdtem és azóta kb embert kérdeztem meg az üzletről, egy sem csatlakozott(1 ember igen, de nem csinálja az üzletet nem is próbált ki terméket)..elhiszem, hogy az üzlet csak a nagy számok törvényével megy, de ha nincs ismerősöm akkor, honnan legyen lelkesedésem ismerkedni és tovább csinálni, ha azok közül akiknek úgy gondoltam, hogy beszállnak egyiket sem érdekelte

Amway üzletben vagyok

szkeptikusok, mlm-et a legnagyobb baromságnak tartók véleménye nem érdekel

köszönöm!

2014. márc. 30. 19:23
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Igen nyilván úgy van ahogy te írod. Ők meg csak puszira kapták a doktori címet. És bizonyára nem tudnának máshol elhelyezkedni. Annyira szánalmas a vergődésed, hogy az hihetetlen.

[link]

2014. jún. 21. 14:54
 22/33 anonim ***** válasza:
90%

NEFOGAZZ, te már csak tudod, hogy hogyan működik mindez. Hiszen neked véleményed van. Csak kár, hogy a tényekkel nem vagy tisztában.

Csak azt nem értem, hogy azok akik mostanában minősülnek és diplomások, vagy éppen orvosok 40-45 év körüliek. Azok vajon milyen lecsúszott társadalmi rétegből jöttek?? Hmm nem is tudom, orvosként valóban nagyon lecsúszott lehtett, hogyha az MLM-re "kényszerült."

Sebaj, végülis a két diplomámmal én is át lettem verve, húúúú de csúnyán. Sőt az orvos is átvert aki a termékeket ajánlotta. Húúú tényleg, annyira átvert, hogy hatásosak voltak és azóta is azok.

Sőt annyira ráfizetéses volt, hogy amit egy másik orvos javasolt, abban 20-ad annyi volt a hatóanyag és mégis ugyannyiba került. Húú tényleg iszonyatosan át lettem verve.

Valóban a 23mg hatóanyagot tartalmazó tabletta szemben a 430mg-ot tartalmazóval. Húúúhaaa ez aztán az átverés. Sőt semmi tudományos bizonyíték sincs rá, ahogy ezt egy másik kérdésben állítottad. Tényleg nincs, nem is te vagy a tájékozatlan. Az összes orvos, meg gyógyszerész hülye hozzá.

23mg 100db 5000HUF

[link]

430mg 100db 5100HUF

[link]

Tényleg egy átverés, hogy jóval többet kapok ugyanannyiért.

Sebaj, te csak sértegetni tudsz itt, de tulajdonképpen fogalmad sincs az egészről.

2014. jún. 22. 00:02
 23/33 anonim ***** válasza:

Azt még úgy megsúgom, hogy az előadók közül, egy mindig egy frissen minősült. Aki az elmúlt 2-3 hónapban érte el azt a szintet. És tényleg mind "lecsúszott hülye "szokott lenni. Legalábbis szerinted. Kár, hogy a nagy részük, diplomás, és/vagy vállalkozó és értelmiségi.

De te nem egyszerűen tájékoztalan vagy te csak szándékosan trollkodni akarsz.

2014. jún. 22. 00:06
 24/33 anonim ***** válasza:
8%

Először is, hogyha ez a sok sz.ar tényleg annyira jó mint amilyennek hazudjátok, akkor jól menő áruházlánca lenne ennek a fosnak és nem regisztrációs hálózattal kéne mások arcába tolni. Mert ki ne találd már hogy így könnyebben hozzá lehet jutni mint bármelyik patikában. Szóval ennél a résznél már bukik az egész, mert semmilyen magyarázat nincs arra hogy miért így kell ezt értékesíteni, miért nem áruházlánccal.

Aztán én azt mondtam, hogy a nagy többsége az MLM-es sz.arrágóknak lecsúszott senki. Értelmes embert megkérdezel mi a véleménye az MLM-ről, mind le fogja húzni. Cikkek tömkelege jelenik meg hogy nehogy belépj, mert ráfizetsz. Viszont miért nincsenek cikkek arról hogy ne lépj be az Oriflame üzletbe? Érdekes nem?

AMi pedig a tablettát illeti, te sem, meg én sem vagyok kémikus, de azt tudom hogy a hatóanyagot nem lehet ész nélkül sokszorosára növelni, mert a szervezet nem tudja mindig feldolgozni. Ez nem olyan hogy minél magasabb a mg annál hatékonyabb. Szerinted a 23 mg-osban, miért csak 23 mg hatóanyag van? Mert ennyire hülyék voltak a gyógyszerészek, hogy nem tudták hogy 20-szor annyit is bele lehet tenni? Ááááá, vicc az egész.

2014. jún. 22. 12:01
 25/33 anonim ***** válasza:

Ismét megmutattad, hogy fogalmad sincs a kereskedelemről.

Az sem gond, hogy az MLM termékeket meg lehet vásárolni akár gyógyszerátban is, bioboltokban, a vaterán vagy az eBayen is. Sebaj, ezzel is csak azt sikerült megmutatnod, hogy tájékozatlan vagy és neked csak a trollkodás számít, nem érdekelnek a tények.

Biztos azért tiltottak ki korábban is, mert nem a trollkodás volt a lényeges számodra. Most is sikerült hozni a stílusodat. Gratulálok!

Ami meg a hatóanyag mennyiséget illeti. Szerinted az FLP-nél csak úgy belehányják a tablettába a hatóanyagot?? Azt sem voltál képes felfogni, hogy 23mg-ot kap az ember jóval drágábban. Ott van az FLP honlapján is, hogy negyedelve is lehet szedni, ha valakinek az már sok. Az FLP-nél bizonyára mind igénytelen hülyék és analfabéták dolgoznak, mert NEFOGAZZ megmondja a tuti és az úgy van, ahogy azt ő elképzeli. Kár, hogy Dr Milesz Sándor gyógyszerész és még elég sok orvos és más szakember is dolgozik ott.

Nyilván az orvosok kockáztatják a betegek életét amikor ezeket a készítményeket ajánlák a rendeléseken. Nyilvánvalóan. Nem is arról van szó hogy fingod sincs az egészről és csak trollkodni jársz ide.

Nyilvánvalóan sokkal jobban megéri 23mgx100db-ért fizetni 5000Ft-ot csak azért, mert azt egy gyógyszergyár adja sokszoros áron, mint 5100-at fizetni 430mgx100db-ért, amit el lehet törni és kisebb adagokban is lehet szedni.

Hülye logika mi??? Jobban megéri a kisebb kiszerelés jóval drágábban. LOL

2014. jún. 22. 12:31
 26/33 anonim ***** válasza:
87%

"Aztán én azt mondtam, hogy a nagy többsége az MLM-es sz.arrágóknak lecsúszott senki. Értelmes embert megkérdezel mi a véleménye az MLM-ről, mind le fogja húzni. Cikkek tömkelege jelenik meg hogy nehogy belépj, mert ráfizetsz. Viszont miért nincsenek cikkek arról hogy ne lépj be az Oriflame üzletbe? Érdekes nem? "

Gondolom neked csak az az értelmes ember aki szerint az MLM hülyeség.

További sikeresen ellent mondtál saját magadnak. Ügyes vagy! :D :D

"Cikkek tömkelege jelenik meg hogy nehogy belépj, mert ráfizetsz. Viszont miért nincsenek cikkek arról hogy ne lépj be az Oriflame üzletbe? Érdekes nem? "

Szóval azt ugye tudod, hogy az Oriflame is MLM cég??? Akkor most, hogy is van ez?? Szóval cikkek tömkelege jelenik meg, hogy nehogy belépj, mert ráfizetsz, de aztán meg azt állítod, hogy mégsem jelennek meg ilyen cikkek. :D :D

Milyen cikkekről is van szó pontosan?? Egyáltalán képes vagy felfogni az mlm és a piramisjáték közötti különbséget?? Mert én mlmről még nem láttam ilyen cikket. Legfeljebb a hozzád hasonló mlmhaterek agymenését. Amiknek nem sok köze van a valósághoz, márcsak azért sem mert összemossák az mlmet a piramisjátékkal és nem képesek felfogni a kettő közötti különbséget.

2014. jún. 22. 12:46
 27/33 anonim ***** válasza:
88%

Igen az MLM tagoknak a nagy része sosem keres vele pénzt. Csak kár, hogy a cikkek azzal nem számolnak, hogy a tagok 95%-a csak vásárló. Tehát nem is tudom, hogy miből kéne, hogy bevételük legyen, mivel nem is hálózatot építenek csak vásárolnak.

De azt sem vagy képes felfogni, hogy attól, hogy valaki csatlakozik egy MLM céghez, attól még nem veszít semmit sem. De mutass már olyan embert, aki MLM-be (NEM PIRAMISJÁTÉKBA!!!) kezdett és elvesztette a házát, vagy az autóját, vagyonát az MLM miatt.

Az mlm the throuth meg, mint hiteles oldal?? Ne röhögtess már. Az egy bullshit oldal.

Az FLP meg nem épp nevenincs cég. Azért, mert te nem mozogsz ezekben a körökben és tájékozatlan vagy, attól még nem lesz ismeretlen cég. Elég sok aloe-s kutatást támogat. Szóval ismét sikerül lyukra futnod. A termékfejlesztés sem annyiból áll, hogy na tegyünk valamit a tablettában aztán csókolom. De ha szerinted így van az megintcsak azt bizonyítja, hogy totál sík vagy a témához. De ezen már meg sem lepődünk.

Szerinted azért sz-rok a termékek, mert MLMben vannak értékesítve. Ez igencsak egy komoly logikai bukfenc, de sebaj. Elnézzük, mert fingod sincs a kereskedelemről. Kár, hogy a magas minőségű termékeket szinte mind valamilyen direkt értékesítési láncon keresztül juttatják el a fogyasztóhoz és nem a bótban leheg megvásárolni. De ugye tájékozódni megint luxus lenne, mert a trollkodás legalább ingyen van.

Kár, hogy te csak trollkodni jársz ide és nem vagy képes felfogni a tényeket. Szajkózod a baromságaidat, de szerencsére az értelmes emberek nem az ilyen szánalmas habzószájú mlmhaterek véleményére adnak, hanem a saját tapasztalatukra és neves üzletemberek ajánlásaira építenek.

Aki dolgozik az pénzt keres, aki nem az nem keres semmit sem. Arról nem az MLM tehet, hogy vannak akik csak hébe-hóba dolgoznak. De volt erről egy magyar szakdolgozat, ott részletesen bemutatta a készítő, hogy az emberek nagy része nem foglalkozik az üzlettel csak úgy benne van, mint a befőtt. Ettől mégis milyen bevételnek kellene származnia?? Mondom, hogy tájékozatlan vagy és bullshiteket írkálsz.

2014. jún. 22. 15:57
 28/33 anonim ***** válasza:
12%

"Csak kár, hogy a cikkek azzal nem számolnak, hogy a tagok 95%-a csak vásárló."

LOL, ezért kötött ki a magadfajta az MLM-ben, mert nem tudja elolvasni az angol nyelvű szöveget, ugyanis nem vásárlókról írtak benne hanem üzletkötőkről. Hogy közöd nincs az angol nyelvhez az mutatja meg legjobban hogy "MLM the throuth"-t említettél, mikor helyesen írva az "truth". Pont te vagy a legjobb célpontja a bepalizó gyökereknek, mert csak azt kajálod be amit mondanak az agymosó előadáson, leellenőrizni nem tudsz semmilyen forrást.

Az alábbi oldalon meg a több száz legnevesebb gyógyszerkutató cégek vannak megemlítve sorrendben, az FLP sehol nincs köztük, még említés szintjén se. De persze ezeknek sem tudsz utánanézni, mert sötét vagy mint az alagút, áramszünetben.

[link]

Viszont találtam itt egy kis csemegét, hogy az FLP-t megbírságolták 60 millió forintra a fogyasztók megtévesztése miatt. :D :D :D :D

[link]

"Kár, hogy a magas minőségű termékeket szinte mind valamilyen direkt értékesítési láncon keresztül juttatják el a fogyasztóhoz"

Ez meg úgy ahogy van egy mocskos hazugság. A legnagyobb MLM-es cég a világon az Amway, forgalom alapján a fasorban sincs a világ legnagyobb forgalmú cégei között, még a saját kategóriájában sem. Vagyis a világ sikeres cégei egyik sem MLM-ezik, csak az ilyen no name senkik, akik tágítják a magadfajták agyát az agymosó előadásokon, ti meg kajáljátok be szépen, mert azt hiszitek hogy kevés munkával lehet sok pénzt keresni 0 tapasztalattal, 0 szaktudással, 0 iskolázottsággal, 0 nyelvtudással. Nem lehet, bocsi. :D

2014. jún. 22. 16:42
 29/33 anonim ***** válasza:

Köszönjük. Egy MLM sérült véleményét olvashattuk.

A saját sikertelenségedet hiába is vetíted az MLM-re, arról nem az MLM tehet.

Amúgy meg van, hogy mi a magas minőségű termék???

Azokat te nem veszed meg a bótban. Ott a maximum közepes minőséget árulják. De hát te ezt honnan is tudhatnád? Hiszen neked véleményed van.

Vajon a profi magas minőségű kozmetikumokat miért nem lehet megvenni a tuskóban meg a társainál??

Jaaa, hogy te erről még nem hallottál. Hát az nem az MLM és a direktértékesítés hibája.

Nem feltétlen attól lesz valami jó minőségű, hogy ismert a márkája. Az csak azt jelenti, hogy bazi sokat költött a cég reklámozásra és a termék árának jelentős része a reklámköltség. Menj és tanulj marketinget meg kereskedelmet. Tudod ezt oktatják is, ez nem valami mesebeli dolog ám.

Gondolom, hogy férfi vagy és még életedben nem jártál kozmetikusnál. Vajon miért van az, hogy a profi drága kozmetikusok nem a kommerz termékekkel dolgoznak?? Hanem olyan termékekkel amiket nem a bótban lehet megvenni. Vajon miért cserélte le az egyik profi kozmetikus a teljes termékskáláját az FLP termékeire miután kipróbálta őket?

Bizonyára azért, mert olcsó gagyik és nem lehet velük rendesen dolgozni.

Neked az a nagy problémád, hogy belekezdtél valamilyen MLM-be, vagy annak hazudott valamibe. Nem dolgoztál nem értél el sikereket és ezért az MLM-et hibáztatod. Nem tudod feldolgozni, hogy a saját lustaságod volt az oka a sikertelenségednek.

2014. jún. 22. 17:16
 30/33 anonim ***** válasza:

[link]

Ami meg ezt a cikket illeti. Azt sem profi írta. De a lényeg, hogy azt állítja, hogy a Fortune egy piramisjáték. Vagyis sikerütl a piramisjátékot ismét ide keverni.

"Critics of Fortune, including the Montana Commissioner of Securities and the plaintiffs in a new lawsuit seeking class-action status, say Fortune is a "pyramid scheme" because salespeople are primarily paid for recruiting, not product sales, and more recent recruits can't earn anything close to what the early entrants do."

Nyilván te is le tudod fordítani, hogy ott elsősorban a toborzásért kapnak pénzt és nem az értékesítésért.

Mondtam már, majd akkor gyere vissza, ha képes leszel különbséget tenni a kettő között.

De neked egyre megy. Neked csak az a lényeg, hogy az MLM-el kapcsolatos ellenérzésesed és dühödet levezesd.

2014. jún. 22. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!