Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érettségivel lehet jól keresni?

Érettségivel lehet jól keresni?

Figyelt kérdés
Mindenki máshogy értelmezi a jó keresetet, nekem nettó 120-130 körül már az lenne. Érettségivel napi 8 óra munkával meg lehet ennyit keresni? Terveim szerint Budapesten, egyelőre azonban a költözéstől még messze vagyok. Van egy élelmiszer eladó végzettségem, de inkább bolton kívül nézelődnék állás után. Huszonéves férfi.

2014. márc. 29. 19:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Így van. Ezért írtam én is, mert a saját bőrömön tapasztalom. Beadhatom én bármilyen állásra a jelentkezésem, azt fogják felvenni, aki ismerős, protekciós, viszont lehet, hogy sík hülye, és nem ért hozzá.
2014. márc. 30. 10:30
 12/15 anonim válasza:

120-ért még az ágyból se kelnék ki, még ha csak lepkéket kéne kergetni egy réten...

Lehet-e érettségivel sokat keresni? Igen, lásd: Bill Gates!

2014. márc. 30. 12:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Ja persze,és hány ember képes arra Magyarországon mint Bill Gates? Elárulom egy sem .
2014. márc. 30. 12:47
 14/15 anonim ***** válasza:

Bp-en élek, érettségi a legmagasabb befejezett végzettségem, 6 órás melóval kényelmesen megkeresek ennyit.

persze nem így kezdődött a történet, volt olyan hónap amikor 60 rugót vittem haza, de nem adtam fel. tanultam a nálam jobbaktól, képeztem magam.

nem vagyok se prosti, se adócsaló, egy nagy vállalat egyik részlegén dolgozom egy olyan munkakörben amit sokan lenéznek, viszont mikor elolvasom az éves jelentést, azért büszkén húzom ki magam, mert tudom hogy a siker egy kicsit rajtam is múlt :)

2014. márc. 30. 19:17
 15/15 anonim ***** válasza:
37 éves vagyok, 0 ledolgozott évvel, érettségivel simán megélek. Nekem az a meló hogy reggel a két skacomat elviszem a suliba, délután értük megyek, napközbe az udvaron teszek-veszek, délután a gyerekekkel tanulunk, kora este, este megnézünk egy filmet vagy elmegyünk valahova sétálni, kirándulni, nézelődni, moziba vagy ilyenek. Utána haza, ágyba rakom őket, és másnap kezdődik előröl.
2014. márc. 30. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!