Hogyan tudnék itthon érettségivel havi nettó háromszázat keresni legálisan?
A, álmodban csíkos pizsamában
B, benyalsz valami gazdag öreg pipinek vagy pasinak
C, elmész politikusnak
nekem is érettségim van és 300kiló felett kapok. Nem bonyolult: Tanulj nyelveket, képezd magad.
Ha ez megvan tölts el 1-1 évet multi cégeknél, és csak akkor mondj fel eghyik helyen, ha a másiknál többet ígérnek.
A multi cégek nem nézik az iskolai végzettséget ha megfelelöen képzett vagy.
#7 Nem tudom Te mikor és milyen osztályra jutottál be érettségivel, de én ahogy látom 90%-ban diplomát kérnek mindenhová, plusz angol/német/francia/stb nyelvtudást.
Érettségivel annyi ember rohangál már az utcán, hogy ez teljesen értéktelenné vált. Kb annyit ér, mint 15-20 éve a 8 általános. Én középfokú végzettséggel, nyelvtudással is 1 éve keresek munkát. Tudod mi volt a legtöbbször az elutasítás indoka? Nincs felsőfokú végzettségem.
"#7 Nem tudom Te mikor és milyen osztályra jutottál be érettségivel, de én ahogy látom 90%-ban diplomát kérnek mindenhová"
Én is érettségivel kerültem be multihoz, most már csapatvezető vagyok, diploma nélkül.
"Tudod mi volt a legtöbbször az elutasítás indoka? Nincs felsőfokú végzettségem."
Ebbe a legkönnyebb belekötni. Ez csak egy üres kifogás, ahelyett, hogy a szemedbe mondanák, hogy dadogsz, öreg vagy, esetlen, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!