Van esélyem CNC fogácsolóként/gépkezelőként külföldön elhelyezkednem?
Üdv!
És nem tudnád meglérdezni haverodat, hogy segítene-e nekem a kijutásban?
Ha van közép angolod akkor már irány is.
Alap németből egy hamar nem lesz perfekt, + azért műszaki nyelvet is kérnek, rajz olvasás..ugye nem magyarul.
"itteni fizetésekből semmire sem megy az ember" Pedig vannak jól fizető CNC szakmák otthon is. Kint meg kereshetsz az itthoninál jóval többet, de b-@szhatod ha olyan régióban dolgozol ahol nagyon drága az élet.
Nekem is elegem van a sok vén megkeseredett gec...iből,
se eszük, se erejük, csak nagy pofájuk.....
Ezt az előttem szóló IQ-bajnoknak üzenem!!
Mindenki másnak köszönöm a konstruktív jellegű hozzászólásokat.
Te gondolom úgy születtél, hogy mindent tudtál... Rühellem az ilyen lenéző dumát, annyira szánalmas...
Egy értelmes/érdeklődő/motivált ember 1-2 év alatt simán profi szinten meg tudja tanulni a szakmát, feltéve ha nem csak a ciklus start gomb nyomkodásával telik el az ideje, hanem egyedi vagy kis szériás gyártásba tud kerülni...
Miért háborogtok??
A munkaügyi központokban tucatjával képzik, a szó szerint seg-ghü-lye CNC-s tanulókat. Elvégzik mert el kell, azt cső..és nem értenek hozzá. A CNC szakma az utóbbi 5-6 évben, amióta munkaügyis tanfolyamok tucatjával indulnak nagyon felhígult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!