Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nekem van egy betegségem és...

Nekem van egy betegségem és nagoyn nehéz elhelyezkednem pályakezdőként, mit tudnák csinálni? (többi lent, +vidó)

Figyelt kérdés

Így néz kia betegségem:

http://www.youtube.com/watch?v=bGZWu0R48KE&feature=BFa&list=..

És hát, mindenhova ahova szeretnék menni, fényképet is kérnek, de nekem bell paralysisem van...

És hát ezlég nehéz így állást keresni, ahol azért a kinézetet is egy kicsit ne néznék.. Egy kicsit tanácstalan vagyok... Nem nagyon akarnak úgy foglalkoztatni egy pályakezdőd aki nem igazán tud mosolyogni..

Talán valaki tud tanácsot adni...

2012. júl. 12. 16:13
 1/8 A kérdező kommentje:
2012. júl. 12. 16:14
 2/8 A kérdező kommentje:
ez nem én vagyok de hasonló.. Én fiú vagyok egyébként és nem nő.. A nők még így is valamennyire jól néznek ki, de én?? Hát nem hinném.
2012. júl. 12. 16:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen tanárom is, akinek a fél arca "le volt bénulva" (nem tudom jobban megfogalmazni), illetve van munkatársam is ilyen. Szóval ne add fel, amit tehetsz, hogy fényképnek egy komoly képet teszel be, nem mosolygósat, így ez alapján nem tudnak kiszórni az elején.
2012. júl. 12. 16:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Jársz kezelésekre? Hosszú a gyógyulási idő,de ha heti 3-4 szer eljársz elektrora meg masszázs kezelésre ,akkor 6-8 hét alatt a legtöbbször elmúlik.

Vagy neked valamilyen degeneratív ok miatt,régóta van?

Milyen végzettséged van?

2012. júl. 12. 17:19
 5/8 A kérdező kommentje:

Egy kicsit mozog a másik felem, én most műtét előtt állok... De már két éve várok hogy megmütsenek, a várakozó listán vagyok...

voltam elektromos kezelésen, több hónapig jártam ... Nekem ez születésem óta van és hát azért nehezebben is gyógyul.. A homlokom elég jól mozogg, az orroizmomat is tudom mozgatni, csak hát ez a fránya mosolygó izom...

Néha van olyan hogy egy kicsit tudom mozgatni a mosolygó izmomat, mondtam is az orvosaimnak, de nem hittek nekem, mert addigra már nem tudtam mozgatni... Igaz nem nagyon tudtam mozgatni, csak talán 1cm-et... stb..

2012. júl. 12. 18:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Először is sok kitartást kívánok!

Nekem is van olyan munkatársam, akinek ilyen betegsége van és ez egy komoly multi. Ne add fel, ahol a külsődet nézik és nem a belső értékeidet az eleve egy gáz hely lehet. Előbb utóbb meg fogod találni a neked való helyet.

Amúgy én nem vettem észre, hogy kifejezetten fényképes életrajzokat kérnének, bár lehet én másfajta állásokat nézegettem anno. Mindenhol csak annyi volt: önéletrajz (ritkán szerepelt csak hogy fényképes). Esetleg próbálj küldözgetni egy pár darabot fénykép nélkül és ha behívnak, akkor már a személyes találkozás sokkal másabb mintha csak egy fényképet láttak volna rólad.

2012. júl. 15. 21:21
 7/8 A kérdező kommentje:

folyamatosan próbálkozom, már 30 helyre küldtem el az önéletrajzomat, némelyiknél megemlítettem a betegségemet..

az a gond, hogy olyanok írnak vissza, ahol nem munka hely meg 100%-os fizetés van, hanem olyan hogy meg kell venned egy számítógépes programot, azt ott kell dolgoznod hogy pénzt keres, és ilyenekbe meg nem szívesen mennék bele, mert tudom, hogy abból nagyon sok idő múlva lesz csak pénz...

Hát majd kiderül hogy lesz..

és köszönöm a válaszodat utolsó.

2012. júl. 16. 11:48
 8/8 anonim ***** válasza:

ez mitől van?????

Ajánlhatok esetleg telefonos munkát ha a hangoddal minden rendben

2012. júl. 27. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!