Hogyan boldoguljak pályakezdőként?
pályakezdő vagyok. végeztem a középiskolában és nem tanultam tovább . nem igazán tudtam mot is tanuljak m$
ég most sem igazá tudom mit is tanulnék és.dolgoznék később szivesen. építész szakközépiskolába jártam . januárban elmentem a munkaügyi központba mivel nem talátam sehol munkát. tényleg nincsen pályakszdő munkanélkülisegély vagy hasonló? valaki nem tud erről valamit?? és a tb-m?? mit gondolnak , ha nulla jövedelmem van akkor miből fizetem havonta és miből tartom el magam??????????
Sajnos, pályakezdő munkanélküli segély nincs.
Csak akkor van munkanélküli segély, ha már előtte dolgoztál. Ha regisztráltak a munkanélküliben, akkor várhatod esetleg, hogy munkát ajánlanak neked.
Ez az építész szakközépiskola nem tudom, hogy milyen képesítést adott neked, érettségid biztos van.
Menjél be a lakóhelyeden az önkormányzathoz, hátha tudnak adni szociális segélyt.
Esetleg nyári munkát is ajánlanak.
Ez attól is függ, az ország melyik részén laksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!