Nagyon gáz ha már 21 éves vagyok és még nem dolgoztam sohal?
engem 27 éves koromban vettek fel az első rendes munkahelyemre, addig csak hébe-hóba dolgoztam.
én is nagyon zárkózott voltam/vagyok, de belerázódsz egy idő után.
nincs mitől félni, olyan ez, mint az érettségi, mindenki parázik előtte, mert új dolog, meg "nagy" dolognak számít, hiába mondják az idősebbek, hogy ez semmi, no para. szóval kb. erre gondolj, az újtól mindig fél az ember, de egyszer minden új volt, aztán mégis lett valahogy:) bátorság, előre!
Nálam 12 éves korban kezdődött a munka nyáron. Aztán minden nyáron dolgoztam. Később rengeteg hasznát vettem ennek.
Igazából, te csak folyton kifogást keresel, mit miért nem csinálsz. Ha meg se próbálod...
Mert rég használtad a nyelvet...hagyjuk már, én Írországban úgy mentem ki, hogy pár szót tudtam, de bemagoltam mindent, aztán jött a többi.
De ha az jó, hogy állandóan kibújsz a lehetőség elől, akkor te tudod.
Én ismerek olyat, aki 30 és még nem dolgozott soha.
Szóval nem, nem gáz.
De az nagyon fontos, hogyha valaki beajánl valahova, és fel is vennének, akkor fogadd el. Mégis mit veszíthetsz? Max.próbaidő alatt kivágnak, ha nem felelsz meg, ennyi.
Bár őszintén szólva ez elég ritkán szokott előfordulni, 3 hónap elég kevés idő, nagyjából annyira elég, hogy a munkához való hozzáállásodat megmutasd, de még nem biztos, hogy ennyi idő alatt teljesen be is tanulsz.
A nyelvet gyakorolni kell, az nagy aduász. Egyébként egy recepción nagyjából ugyanazok a szituk szoktak előfordulni, azokat át kell nézni, és kész.
Nyilván nem a politikai híreket kell németül elmondani.
Inkább lusta vagy kedves kérdező!
Én 16 éves korom óta folyamatosan dolgozom iskola mellett!
Igaz, én rákényszerültem, de legalább mindig volt pénzem és sok tapasztalatot szereztem. Én most májusban fogom befejezni a sulit (logisztika) de ha Isten is úgy akarja, már a vizsgák előtt főállású úriember leszek, áprilisban kiderül. No mindegy.
Nem gáz, hogy még nem dolgoztál, bár számomra fura.
Szedd össze magad és ne a kifogásokat keresd hanem menj és dolgozz! Kell nyelv? Akkor leülsz és ismételsz, tanulsz. Már mindenhova kell nyelv!!!
Ha meg szerencsétlenkedsz akkor ne várj semmi jót.
Bocs, ha bunkó voltam, fáradtság teszi.
23 / F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!