Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Önéletrajz. Eddig nem dolgozta...

Önéletrajz. Eddig nem dolgoztam sehol, mit írjak be?

Figyelt kérdés
Nem akarom üresen hagyni a "munkatapasztalatok" részt, de eddig nem dolgoztam barista munkakörben; eddig csak call centeres, szórólapos munkáim voltak, meg bolti kisegítések, de mind diákmunka volt, mindegyik csak pár napos. Az önéletrajz kinézetével tisztában vagyok, csak erre kéne mentő ötlet, mert ez most nem diákmunka lenne, és szeretnék kulturált munkát beküldeni. A válaszokat előre is köszönöm :)

2014. márc. 4. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Írd bele ezt, hogy csak diákmunkát dolgoztál, az is munka szerintem.
2014. márc. 4. 22:35
 2/5 anonim ***** válasza:
írd be a diákszövetkezetek nevét, mint munkáltató és a feladatokhoz, hogy melyik munkakörben mi volt a feladatod
2014. márc. 4. 22:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Valóban, ha nem volt munkád, akkor is írd be ezeket, mert már ez is munkatapasztalat (megtanultad, milyen időre bemenni, milyen az, ha főnököd van, hogy felelősséged van, stb...).
2014. márc. 4. 23:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Mivel kevés a tapasztalatod ezért írhatsz kicsit bővebben az egyes munkáidról. Azokat az elemeket emeld ki, amiknek valamilyen szempontból köze van a megpályázotthoz. Pl. hogy jól tudsz emberekkel kommunikálni, vagy jó az állóképességed...stb. Persze ezeket ne csak úgy odaszúrd, hanem írd le, hogy jó az állóképességem, hiszen szórólapozás közben akár 6 órán keresztül is állnom kellett.

Na most ne ezt írd pontosan, csak ilyenekre gondoltam. Illetve egy ütős motivációs levél sem ártana, nem muszáj külön levelet szerkesztened elég ha az önéletrajz tetejére kifejted miért szeretnél ott dolgozni és miért érzed alkalmasnak magad rá.

2014. márc. 5. 14:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2014. márc. 12. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!