Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Borzalmas önéletrajz= esélytel...

Borzalmas önéletrajz= esélytelen elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

Katasztrófa az önéletrajzom, nagyon lyukas.

2007-2008-ig dolgoztam

Aztán 2008-ban szültem

2011 áprilistól júniusig dolgoztam egy étteremben mint kisegítő, de bele untam hogy a túlórát megkövetelik, de nem fizetik ki, ezen felül jogtalanul levonogattak, és még így se fizettek időben.Ráadásul az útiköltséget se támogatták, így lényegében heti 50-60 órát húztam le 30 ezerért, a gyereket nem láttam mert reggel 4-kor mentem este 8 volt mire haza értem.

Kilépés után 2 héttel elhelyezkedtem egy közeli étterembe, azt ugyan nagyon szerettem, de szezonális volt így csak szeptemberig tartott a munka.

Azután nem dolgoztam, elkezdtem egy okj-s eladó sulit és a gimnáziumot, mert 18 évesen szültem, akkor ott hagytam a sulit.

A szakképzőt befejeztem, így a friss eladó bizonyítványommal neki álltam az álláskeresésnek.

Oké hogy még csak egy hete kezdtem el az intenzív állás keresést, de olyan reménytelennek érzem.

Borzalmas önéletrajz, én se venném fel magam. :(

Tényleg reménytelen?Vagy azért csak akad némi esély.

2014. márc. 1. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Milyen eladó?

Élelmiszer- és vegyiáru?

2014. márc. 1. 21:35
 2/6 anonim válasza:
Nem vagy egyedul akinek hasonlo, ezt vigaszkent mondom. Ilyen eletrajzzal is lehet szerencsed! Bizzal, fol a fejjel, ne ertekeld le magadat, inkabb a pozitiz dolgokat vedd eszre, ezeket hangsulyozd. Van eselyed !!
2014. márc. 1. 22:57
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatást.

Igen élelmiszer - és vegyiáru egyenlőre.

A ruházati eladót is szerettem volna, csak nem volt elég jelentkező a vizsgára így nem vizsgáztattak, majd májusban a másik évfolyammal.

2014. márc. 2. 09:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem reménytelen , jó dumával és a felvételiztető meggyőzésével mindent el tudsz érni !

Egyébként meg hazudj az önéletrajzodban , úgy több az esélyed , csak ne túl feltűnően ....

2014. márc. 2. 17:26
 5/6 A kérdező kommentje:

Csak az a bajom hogy el se jutok a felvételiig. :(

Budapesttől 30km-e élek, és itt a környékben van coop, cba egy-két maszek üzlet.

A cba kiképzi a saját embereit.Talán a coop, de az meg kihalásos alapon megy. :( Bár beadtam az önéletrajzból.

Nagyobb üzletekbe is jelentkeztem, de azok meg persze hogy a több éves tapasztalattal rendelkezőket veszik fel szerintem, meghát oda napi 100 önéletrajz befut

2014. márc. 2. 18:41
 6/6 anonim válasza:
Van esélyed ha több területen is gondolkodsz.Miért csak az eladó az egyetlen lehetőség?Tanulni sem szégyen persze csak ha megteheted és van rá keret.Több szakmával könnyebb elhelyezkedni.A múltat visszacsinálni nem lehet nyilván a gyereknevelés miatt nem fognak megkövezni.Olyan is van hogy valaki sokáig nem talál munkát...viszont azt nem javaslom h a pár hetes munkáról említést tegyél.Most felsoroltál egy sor negatívumot de pont nemrég olvastam h egy leendő munkaadó előtt nem tanácsos ilyesmi hozzáállást tanúsítani.Persze az igényeidről említést tehetsz ha szóba kerül viszont előző munkahelyet nem tanácsos "besározni" mert nem jól veszi ki magát.Egyébként pont az előbb olvastam hogy valaki a több diplomájával nem tud elhelyezkedni.Lehet nincs is olyan hogy ideális önéletrajz...
2014. ápr. 8. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!