Borzalmas önéletrajz= esélytelen elhelyezkedni?
Katasztrófa az önéletrajzom, nagyon lyukas.
2007-2008-ig dolgoztam
Aztán 2008-ban szültem
2011 áprilistól júniusig dolgoztam egy étteremben mint kisegítő, de bele untam hogy a túlórát megkövetelik, de nem fizetik ki, ezen felül jogtalanul levonogattak, és még így se fizettek időben.Ráadásul az útiköltséget se támogatták, így lényegében heti 50-60 órát húztam le 30 ezerért, a gyereket nem láttam mert reggel 4-kor mentem este 8 volt mire haza értem.
Kilépés után 2 héttel elhelyezkedtem egy közeli étterembe, azt ugyan nagyon szerettem, de szezonális volt így csak szeptemberig tartott a munka.
Azután nem dolgoztam, elkezdtem egy okj-s eladó sulit és a gimnáziumot, mert 18 évesen szültem, akkor ott hagytam a sulit.
A szakképzőt befejeztem, így a friss eladó bizonyítványommal neki álltam az álláskeresésnek.
Oké hogy még csak egy hete kezdtem el az intenzív állás keresést, de olyan reménytelennek érzem.
Borzalmas önéletrajz, én se venném fel magam. :(
Tényleg reménytelen?Vagy azért csak akad némi esély.
Milyen eladó?
Élelmiszer- és vegyiáru?
Köszönöm a biztatást.
Igen élelmiszer - és vegyiáru egyenlőre.
A ruházati eladót is szerettem volna, csak nem volt elég jelentkező a vizsgára így nem vizsgáztattak, majd májusban a másik évfolyammal.
Nem reménytelen , jó dumával és a felvételiztető meggyőzésével mindent el tudsz érni !
Egyébként meg hazudj az önéletrajzodban , úgy több az esélyed , csak ne túl feltűnően ....
Csak az a bajom hogy el se jutok a felvételiig. :(
Budapesttől 30km-e élek, és itt a környékben van coop, cba egy-két maszek üzlet.
A cba kiképzi a saját embereit.Talán a coop, de az meg kihalásos alapon megy. :( Bár beadtam az önéletrajzból.
Nagyobb üzletekbe is jelentkeztem, de azok meg persze hogy a több éves tapasztalattal rendelkezőket veszik fel szerintem, meghát oda napi 100 önéletrajz befut
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!