Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgoztam egy cégnek és nem...

Dolgoztam egy cégnek és nem akar fizetést adni, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Egy itthoni cégnél voltam alkalmazva december 1-ig, mint sofőr, de kint Németországban dolgoztam. Na most a főnök nem akar fizetést adni. Beszéltem a titkárnőjével, kérdeztem, hogy mikor kapom meg a novemberi fizetésem és azt most, hogy hááát nem akarják küldeni a németek a pénzt a többieknek akik még decemberben is ott dolgoztak, de kérdezem. hogy az én fizetésem elküldték és ott van nálatok akkor? azt mondja hogy hát jó de a többiekét még nem küldik..mondom de attól az én fizetésem kitudjátok adni mert azt nálatok van és erre azt mondta hogy hát jó, de azt "a nevét mondta" mármint a főnökkel kell megbeszélned. Ezt rögzítettem a telefonomon egy hangfelvevővel.

Ezzel most mi tévő legyek? hogy megkapjam a novemberi fizetésem tőlük?

2014. febr. 3. 16:31
 1/7 A kérdező kommentje:
és azt mondta*
2014. febr. 3. 16:33
 2/7 anonim ***** válasza:

A lényeg: be voltál jelentve? Volt hivatalos munkaszerződésed? Mert ha igen, akkor munkaügyi bírósághoz tudsz fordulni.

Amennyiben nem voltál bejelentve hivatalosan, úgy az ciki. Akkor is mehetsz munkaügyi bíróságra, csak akkor te is megszívod rendesen, ugyanis neked meg az adóhatósággal lesz némi elszámolni valód.

2014. febr. 3. 16:38
 3/7 A kérdező kommentje:
be voltam jelentve, volt hivatalos munkaügyi szerződésem is.
2014. febr. 3. 16:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor fordulj a munkaügyi bírósághoz és ők majd teszik a dolgukat.
2014. febr. 3. 16:47
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

.Őket keresed, pikk pakk lesz fizetésed.

2014. febr. 3. 19:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Így van. Bíróság a legutolsó!

A Munkaügyi és Munkavédelmi Felügyelőség hatásköre ez a probléma, ott tegyél bejelentést. Ők majd hatnak a cégedre. Még csak mobitelefonos dolog sem kell hozzá, ha nem írtad alá, hogy kaptál fizetést azokra a hónapokra, amikor nem is kaptál.

Sima ügy, tényleg "pikk-pakk" lesz pénz, majd meglátod...:)

2014. febr. 3. 19:41
 7/7 anonim ***** válasza:
18%

Dolgozz tovább és ha jó az árú nyúld le.

Vagy dolgozz tovább üsd ki a GPS-t és tévedj el hogy rengetek kötbért kelljen fizetni a főnöködnek. Ja a gázolajt nyúld le akkor is ;) mond hogy ellopták mikor aludtál.

2014. febr. 3. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!