4 órában voltam bejelentve de 8 órában dolgoztam és nem akar kifizetni mit tegyek?
Figyelt kérdés
4 órában voltam bejelentve a korábbi munkahelyemen közel 1 évig, sajnos úgy alakult, hogy egy hétig betegen voltam és utána amikor visszamentem kirúgott. Ami nekem jár az egy heti munkabér amit ledolgoztam neki még ebben a hónapban + 30 nap munkabér azaz felmondási idő + a részarányos szabadság kifizetése. A gond az hogy mindezeket csak 4 órára akarja kifizetni mert annyira jelentett be mondván hogy 8-ra nem tud mert az úgy nem éri meg neki és vagy vállalom így van nem kapom meg a munkát viszont én ugyebár nem 4-et hanem napi 8 órát dolgoztam neki a 4 óra csak a papírforma volt és most nem akarja kifizetni a kirúgásom utána a juttatásokat csak 4 órába. Az lenne a kérdés lehet-e ilyenkor tenni valamit vagy teljesen felesleges és fogadjam el? A válaszokat előre is nagyon köszönöm.2012. szept. 24. 14:09
1/2 anonim válasza:
felesleges bármit tenni, nem véletlen alkalmazott 4 órában, ezt te is tudtad...
Ha hatósághoz mész, még téged is meghurcolnak mert belementél a "játékba".
Nem írom azt, hogy máskor jobban nézd meg, mit írsz alá, mert tudom, hogy ezt igen sokan csinálják, és sok ember csak így tud kis hazánkban elhelyezkedni...
sajnálom...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. Sajnos így van.
2012. szept. 24. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!