Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van köztetek olyan aki külföld...

Van köztetek olyan aki külföldön dolgozik? Hogy mentetek ki vakon vagy volt kint ismerős?

Figyelt kérdés
Énis ki szeretnék menni de vakon egy kicsit félek. Ismerős meg nem nagyon van kint :S
2014. márc. 14. 17:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%

kint sincs kolbászból a kerítés

hiába keres valaki mint 300 ezret az csak itthon nagy pénz

kint k...va drága minden

ott a 300 ezer a minimálbér

2014. márc. 14. 18:52
 2/15 anonim ***** válasza:
36%

300K itthon is meglehet keresni fizikai munkásként is.

pl én ;-)

napi 10 óra + minden szombaton bent vagyok 8 órát 288K nettó + 17K utalvány + 7k egészségpénztár.

aki 300-ért kimegy ez hülye! 2700 euró nettóért hívtak nem mentem.

(awi afi minősített hegesztő vagyok)

2014. márc. 14. 19:05
 3/15 A kérdező kommentje:
értem de én ebből az országból nagyon elvágyódok :/ ezért mindenképpen menni szeretnék. csak nem tudom h meginduljak mint a magzatviz vakon vagy ismerőst keressek ?
2014. márc. 14. 20:24
 4/15 anonim ***** válasza:
38%

miért kezdett mindenki 300ezerről beszélni?

--

kedves kérdező, milyen nyelvet beszélsz? miylen végzettséged, képesítésed, szakmád van?

először nézz szét az interneten, hogy találsz-e valami neked valót, ez a minimum.

2014. márc. 14. 22:04
 5/15 anonim ***** válasza:
52%

-------miért kezdett mindenki 300ezerről beszélni? -_-------

mert Magyarországon ez a állom fizetés. És valóban nem is kell spórolni semmivel és meg marad is belőle.

2014. márc. 14. 22:08
 6/15 anonim ***** válasza:
44%

ok, kösz.

ja, most látom, hogy nem "mindenki", azonos személy. benéztem:)

2014. márc. 14. 22:14
 7/15 anonim ***** válasza:
80%

Évekig Budapesten dolgoztam egy külföldi érdekeltségű cégnél, majd felajánlottak egy pozíciót külföldön mert jól beszélek angolul/németül.

Viszont ha találsz is külföldi ismerőst hülyét fognak kapni tőle ha elkezded őket nyúzni hogy hadd menjél a nyakukra ingyen élni.

Vakon meg pláne ne indulj mert csak égetni fogod a magyarokat, sok embert ismerek aki csak így kijött aztán szabályosan koldul vagy munkáért könyörög a cégek recepcióin vagy az utcán.

2014. márc. 15. 09:39
 8/15 anonim ***** válasza:
71%
Én ismerős által jutottam ki, de énis azt ajánlom, vakon ne menj ki. Ha csak nem nagyon jól beszéled a nyelvet, akkor nézhetsz osztrák hirdetőoldalakat mint az ams.at vagy a jobs.at
2014. márc. 15. 10:04
 9/15 anonim ***** válasza:
32%

Bentlakasos gondozasra menten ki. Eloszor csak egy trainingre - elotte leellenoriztem a ceget.

Aztan azt abbahagytam, Londonban maradtam es mas gondozos cegekhez is jelentkeztem. Aztan otthon befejeztem az apolo gyakorlatomat otthon, meg egy masik kepzest is elkezdtem.

Utana visszajottem, keves penzzel, kaptam jo allast, de meghalt a kliens. Hirdettem magamat. Es most 14-15 fontos oraberem van egy grofnonel dolgozom, de nem is tartom munkanak, neha Scrabble-t jatezunk xD vagy elmegyunk shoppingolni xD

Mellette van ingyen szallasom masik munkabol (mondjuk az most vszeg megszunik) de majd szerzek masikat :)

Illetve forditok szabadidomben.

De kozben a cegalapitasom jar a fejem, a domaint mar lefoglaltam, de sajnos nem az eredetit amit akartam, mert az foglalt volt :(

Sajnos egyetemre nem vettek fel most, xaros laptoptolto miatt 1 perccel lecsusztam a hataridorol... de mindegy, akarmelyik ismerosom picsog rajta, hogy de az ido, meg a diploma, nem erdekel, nem vagyok 50 eves. Jovore ujra megprobalom, a multat meg nem tudom megvaltoztatni, kar rajta sirni :)))

Ja, ha megvan a ceg, akkor szeretnek Westminsterbe koltozni, mar neztem par pici lakast ott: szornyu miket kepesek hirdetni, de egy kis festes csodat muvelne, na meg azon a nagy teraszon el tudnam kepzelni, hogy villasreggelizunk :) van egy szebb, es picit dragabb de annak nincs terasza... a teraszt meg annyira nagyraertekelem. Jo lenne kivenni. :)

2014. márc. 15. 12:33
 10/15 anonim ***** válasza:
52%

tegnap 19:05

Büszke lehetsz magadra modern rabszolgaként heti 6 napot, napi 10 órát a munkahelyen munkával tölteni, és akkor örülsz ha 300e-t megkapsz. LOL

2014. márc. 15. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!