0-24-es ügyfélszolgálatban dolgozók:milyen hatással van ez az életetekre?
Figyelt kérdés
Most kezdek 0-24-es ügyfélszolgálati munkatársként dolgozni majd és gondolom össze-vissza beosztásban leszek. Nagyon örülök a munkának,mert már jó ideje kerestem,de kicsit félek hogy a párkapcsolatom és úgy alapjába véve az életem mennyire sínyli majd meg...2014. márc. 12. 12:54
1/1 anonim válasza:
Nekem a Skype-nél dolozott a barátnőm,másfél alatt totál kiborult.Az össze- vissza beszosztások miatt már csak altatóval tudott aludni,utánna meg vödörszám öntötte be a kávét,energiaitalt.Hízott majdnem 15kg-ot,össze.-vissza menstruált,stb,aztán hála Istennek(így utólag) a skype kivonult magyarországról,és szerencséjére talált normális állást 3 hónap utánn.Azóta(2 éve) lefogyott és megszüntek a nőgyógyászati gondjai is...
Persze van aki jöbban tűri,alkat kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!