Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Budapesten a Bosch-ba mérnökké...

Budapesten a Bosch-ba mérnökként hogy lehet bekerülni, ha nem vagyok stréber?

Figyelt kérdés
2014. márc. 9. 20:27
1 2
 11/13 anonim válasza:

Hát, ha jellemre sem vagy olyan, akiért kapkodnának a munkáltatók, akkor biztos nem egy Bosch fog érted kapkodni.

Amúgy általános probléma szerintem a cégeknél, hogy HR semmit nem ér, nem tudnak rendesen szelektálni, aki meg esetleg jó lehet az állásra, azt kiszelektálják...

Én is szerettem volna bekerülni a Budapesti boschoz. Hatvanba felvettek, de oda nem mentem, mivel sokkal kevesebbet fizettek volna, mint az akkori állásomban. Jelentkeztem több állásra is a budapesti Bosch-ba és még csak válaszra sem méltattak, pedig van tapasztalatom és ráadásul a konkurenciától jönnék. Most megkértem egy ott dolgozó ismerőst, hogy adja be az önéletrajzomat. Beadta, másnap hívtak, hogy nagyon fontos lenne, ha még aznap bemennék interjúzni. Most várom az eredményt...

Na, szóval a lényeg az, hogy ha szeretnél bejutni, akkor kérj meg egy ismerőst, hogy adja be az önéletrajzod.... Ha behívnak akkor meg onnantól már úgysem az itt összeszedett infók miatt fognak felvenni.

2014. márc. 17. 19:03
 12/13 anonim válasza:
Herr Eingebildeter :D :D ez jó :D
2014. márc. 17. 19:04
 13/13 anonim válasza:
írj privátban, hátha tudok segíteni, ismerősöm ott dolgozik, meg tudom kérdezni.
2014. márc. 18. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!